Gerçek Instagram Türk takipçi satın almak mümkün mü?

Instagram takipçi satın almak artık kişisel ve ticari hesapları yüksek oranda tercih ettiği bir sosyal medya hizmeti olarak karşımıza çıkıyor.

Gerçek Instagram Türk takipçi satın almak mümkün mü?

Instagram yapay olarak takipçi arttırma uygulamaları ve sitelerine karşı savaş açsa da bu hizmetleri sağlayan firmalar her gün yeni bir teknik ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Gerçek Takipçi Instagram'ın popülerleşmeye başladığı yıllarda genellikle kişisel hesaplar yoğunluktaydı. Sonrasında bilinen markaların da dahil olmasıyla artık işletmeler için de hem kampanyalarını duyuracağı hem de yeni müşteriler kazanabileceği bir sosyal medya uygulaması haline geldi. Facebook için ayrılan reklam bütçelerini birçok marka, instagram üzerine yönlendirmeye başladı. Bu süreçtede de özellikle yeni markalar değerlerini kullanıcılar üzerinde daha yüksek göstermek adına robot takipçiler satın almak istediler ve yeni bir sektör ortaya çıktı.

Instagram Takipçi Satın Alma Pazarı

Her sektörde olduğu gibi eğer bir hizmet veya ürüne ihtiyaç varsa, bunun bir pazarı oluşur. Instagram uygulaması yayın hayatına başladıktan çok kısa bir süre sonra hızlı bir giriş yapmak adına birçok kişi robot takipçiler satın aldı. Çok düşük ücretler ödeyerek 1000'lerce takipçiye sahip olan kişilerin kimisi günümüz fenomenleri arasında olsa da birçoğu hevesleri geçince instagram maceralarına daha mütavazi sayıda takipçiye sahip kişisel hesaplarıyla devam ettiler.

Instagram Takipçi Satın Almak Instagram ilk etapta kullanıcı sayısını yüksek tutmak amacıyla her gün açılan milyonlarca robot hesaba göz yumdu desek yeridir. Aynı şekilde bir profilin takip etme hızı, beğeni yapma hızı gibi durumların istatistiklerini tutsa da herhangi bir limitleme koymadı. Fakat video paylaşımlarını aktif hale getirerek öncelikle Vine uygulamasını, daha sonrasında hikayeler bölümünü yayınlayarak ise Snapchat gibi uygulamaların kitlelerini kendine kazandırdı.

Artık sosyal medya denilince birçok kişinin aklına Instagram gelmeye başladı. Yeterli popülerliği yakaladıktan sonra instagram limitler getirmeye başladı. Bu sayede ücretsiz takipçi kazanma uygulamaları artık çalışamaz hale geldi. Sonrasında ise API desteği vermeyi kesti, bu da takipçi gönderimini bir hayli zorlaştırdı. En son olarak ise robot hesaplara karşı savaş açtı desek yeridir.

Bu sayede 10.000 robot instagram takipçisi satın alan bir kişi birkaç gün sonra hesabında hiç birinin kalmadığını görmeye başladı. 2019-2020 yılları itibariyle robot takipçi devri instagram için kapandı diyebiliriz.

Ancak bu durum takipçi satın almak isteyen kişilerin çok daha memnun kalacağı ve silinme gibi durumlarla karşı karşıya kalmayacağı Türk gerçek instagram takipçi sektörünü ortaya çıkardı.

Nedir Bu Türk Gerçek Instagram Takipçi Satın Alma?

Instagram takipçi satın almak isteyenler genellikle arama motorlarında bulmaya çalışmaktadırlar. Tüm sektörlerde olduğu gibi gerçek takipçi sattığını iddia eden kişilerin birçoğu robot takipçi göndermektedir. Bunun için öncelikle sitenin ne zamandan beri aktif olduğuna bakmalısınız. Çünkü işini hakkıyla yapan birisi alan adını değiştirmeye ihtiyaç duymamaktadır. Türk gerçek takipçiler robotlar gibi hepsi aynı anda gelmemektedir. Örnek olarak 1000 adet takipçi satın aldığınızda doğal artışla yavaş şekilde profilinize sağlanmaktadır. Türk gerçek takipçi Türk gerçek instagram takipçileri yüksek kitlesi olan çeşitli instagram hesaplarından kişileri yönlendirerek sağlanmaktadır. Bunlar genellikle çekiliş sayfaları ve fenomen sayfalarıdır. Bu sayfaları takip eden kişiler çekilişe katılmak istiyorsa şartları yerine getirmelidir. Bunlardan birisi ise bir profili takip etmektir. Bu şekilde sağlanan takipçilerin tamamı gerçek Türk takipçilerdir ve instagram tarafından silinmezler. Bir kısmı takibi bırakabilir fakat işini gerçekten düzgün yapan siteler ile çalışırsanız fazla sağlamaktadırlar ve eğer sipariş miktarınızın altına inerse telafi göndermektedirler.

Takipci.com.tr'den Instagram Takipçi Satın Alma Süreci Nasıl İşliyor?

Şu anda takipçi satın alma konusunda piyasadaki sayılı sitelerden biri olan takipci.com.tr adresine nasıl gerçek takipçi satın alabileceği hakkında sorularımızı sorduk. Kendileri zaten sitelerinde robot takipçilerin tamamının instagram tarafından silindiğini sipariş sayfasında dahi belirterek güvenilir bir site olduklarını belirtmişler.

Takipci.com.tr

Türk takipçi fiyatları şu anda 1000 adet 75 tl olarak ve 100 ila 50.000 arasında istediğimiz miktarda takipçi satın almamız mümkün. Online ödemenin yanı sıra havale ile de işlem yapabilmekteyiz. Siteye bu işlem için şifre veya herhangi bir bilgi vermemiz gerekiyor mu diye sorduğumuzda sadece kullanıcı adımızı paylaşmamız gerektiğini ve takipçi gönderimi tamamlanana kadar profilimizin herkese açık durumda kalması gerektiğini belirttiler.

Bu tarz işlemlerin instagram profilimize zarar verip vermeyeceği konusunda bilgi almak istedik ve Türk gerçek takipçilerin tamamının reklam ve sayfalardan yönlendirilerek sağlandığını bizimle paylaştılar. Hiç bir otomatik işlem bulunmadığı tamamen organik şekilde takipçi sayımızın arttığını belirttiler. Biz de denemek için bir mizah sayfası oluşturarak 1000 adet takipçi satın aldık. Belirttikleri gibi 1 saat içerisinde işleme alınıp yaklaşık saatte 50-150 arasında gelerek tamamlandı. Gerçekten Türk ve organik instagram takipçilerini güvenilir bir şekilde satın almış olduk.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Instagram