Lazer epilasyon Antalya’da fark yaratan bir teknoloji

Lazer epilasyon teknolojisinde yaşanan son gelişme sayesinde, adını sıklıkla duyduğumuz Buz Lazer, masaj konforunda bir teknolojidir.

Lazer epilasyon Antalya’da fark yaratan bir teknoloji

Lazer epilasyon teknolojisinde yaşanan son gelişme sayesinde, adını sıklıkla duyduğumuz Buz Lazer, masaj konforunda bir teknolojidir. Lazer epilasyon Antalya ilinde de hizmete başlamış olan Buz Lazer, hem ülkemizde hem de Dünya da kabul görmüş bir teknolojidir. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yolu olmasının yanı sıra acı ve ağrı hissettirmemesi de en çok tercih edilen lazer teknolojisi olmasını açıklamaktadır. Epilasyondan beklenti ne olabilir sorusuyla çıkılan yolda, yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda Buz lazer geliştirilmiştir. Kadın ya da erkek olsun epilasyon yaptıran ya da yaptırmayı düşünen herkes acı hissetmek istemez, bu beklenti Buz Lazerin gelişmesine olanak tanımıştır. Lazer teknolojisi çok eski yıllarda ortaya çıkmış olup, kozmetik sektöründeki varlığı ve gösterdiği sonuçla daha çok dikkat çekmiş ve bilinirliği artmıştır. İstenmeyen tüylere mucize çözüm sunan lazer epilasyon kendi içindeki gelişimi ile maksimum memnuniyet hedeflemiş ve Buz Lazer ile bu hedefe ulaşmıştır. Lazer epilasyon Antalya da diğer illerdeki fiyatlarda herkese ulaşmak için oldukça uygun tutulmaktadır.

Buz Lazer Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Buz lazer vücutta bulunan istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok eder ve bu işlemi yaparken masaj konforu sunar. Yani kısacası acısız epilasyonu mümkün kılan bir teknolojidir Buz Lazer! Tüm vücuda kısa sürede uygulanabilir, bu süre genellikle 30-35 dakikadır, kıl köklerine lazer enerjisi iletilerek uygulanır ve kıl köklerinin tahrip olması sağlanır, bu nedenle de tekrar kıl oluşumu mümkün olmaz! Ancak bu tek seans ile sağlanacak bir netice değildir, kişiden kişiye değişse de genelde 6-8 seans sonunda beklenen sonuç alınır. Seans sayısı genel ortalama olarak verilmiştir, çünkü kişilerde farklılık gösterebilir. Herkesin cilt yapısı kıl tipi farklıdır buda kişilerde etki süresini değiştirir.

Lazer epilasyon Antalya’da fark yaratan bir teknoloji - Resim : 1

Buz lazer farklı bir teknolojiyle geliştirilmiştir, çünkü cihazda buz başlık dediğimiz cildi soğutma özelliğine sahip bir başlık vardır. Acıyı yok eden, konforu sağlayan bu başlık cildi -3 dereceye kadar soğutmaktadır. İstenmeyen tüylerden kurtulurken keyif almak hayal gibi gelse de buz lazer ile artık gerçek! Lazer epilasyon Antalya fiyatları Buz lazer deneyimini yaşamanız için her bütçeye uygun belirlenmiştir.

Erkekler içinde Buz lazer farklı bir deneyim olacaktır, çünkü erkeklerin kıl yapısı daha sert olduğu için daha yoğun acı hissedilirken, buz lazer ile acısız epilasyon uygulaması, erkeklerin de yoğun ilgisine dönüşmektedir. İstenmeyen tüylerinizden acısız ve ağrısız konforlu olarak kurtulmak istiyorsanız Buz Lazer ile tanışmaya hazır olun!

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Antalya Teknoloji