Daha önce de yapmış! Yol sorma bahanesiyle taciz eden şoför tutuklandı

İstanbul Ataşehir’de otomobilinin içerisinde yolda yaya olarak bulunan eski basketbolcu D.Ç.’ye adres sorma bahanesiyle aracıyla yaklaşarak cinsel tacizde bulunan C.A., “teşhir suretiyle cinsel taciz” suçundan tutuklandı.

Daha önce de yapmış! Yol sorma bahanesiyle taciz eden şoför tutuklandı

İstanbul Ataşehir’de otomobilinin içerisinde yolda yaya olarak bulunan eski basketbolcu D.Ç.’ye adres sorma bahanesiyle aracıyla yaklaşarak cinsel tacizde bulunan C.A., “teşhir suretiyle cinsel taciz” suçundan tutuklandı. Şüphelinin daha önce de taciz suçuna karıştığı belirlendi.

Habertürk’ten Arzu Kaya’nın haberine göre; Ataşehir’de otomobilin içerisinden adres sorma bahanesiyle eski basketbolcu D.Ç.’ye cinsel tacizde bulunduğu belirlenen C.A. gözaltına alındı.

Emniyet işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adlyesi’ne getirilen C.A.’nın bu olaydan önce başka bir kadına daha aynı şekilde tacizde bulunduğu belirlendi.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

C.A.’nın ifadesinde, 26 Kasım günü A.Ş.’ye de yönelik cinsel taciz suçunu kabul etmediğini söylediği öğrenildi. C.A., müşteki A.Ş.’nin kendisini tanıyıp teşhis ettiğini ancak kendisinin onu tanımadığını söylediği belirtildi.

‘EVLİYİM, BÖYLE BİR OLAYI YAPMAM MÜMKÜN DEĞİL’

C.A. emnyetteki ikinci ifadesini basketbolcuya yönelik taciz nedeniyle verdi. 8 Aralık 2019 tarihinde Ataşehir’de gideceği yolu kaybettiği için D.Ç.’ye gideceği yer sorduğunu söylediği öğrenilen C.A.’nın, “Telefonum çalışmıyordu. Yolu öğrenmek adına bir bayana sordum. Bana yaklaştı, adres tarif ediyordu. O esnada fermuarımın açık olduğunu fark ettim. Utancımdan hemen ilerledim. Korktum da. Bayan şahsın kameraya çektiğini fark ettim. Bana küfür eder, rezil olurum diye korkumdan hemen uzaklaştım. Teşhis etmiş ama ben değilim. Ben evliyim. Böyle bir olayı yapmam mümkün değil. Suçlamayı kabul etmiyorum” dedi.

‘TEŞHİR SURETİYLE CİNSEL TACİZ’

Savcılıktaki sorgusunun ardından “cinsel taciz” suçundan mahkemeye sevk edilen C.A., “teşhir suretiyle cinsel taciz” suçundan tutuklandı.

Etiketler
Ataşehir Otomobil Taciz