Feriköy mezarlığında tecavüz girişimine tutuklama kararı

ŞİŞLİ Feriköy mezarlığında İ.Ü. adlı kadına tecavüz girişiminde bulunduğu öne sürülen İkram Ç. tutuklandı.

Feriköy mezarlığında tecavüz girişimine tutuklama kararı

Şişli Feriköy mezarlığında İ.Ü. adlı kadına tecavüz girişiminde bulunduğu öne sürülen İkram Ç. tutuklandı.

Şişli, Feriköy Mezarlığı'nda İ.Ü.(36) isimli kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan İkram Ç. (36) "Nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

MÜŞTEKİ KADIN ŞİKAYETÇİ OLDU

İ.Ü. beyanında, 20 Kasım 2019'da şüpheli İkram Ç.'nin kendisini uyuşturucu madde satma bahanesiyle aracına çağırdığını, araç içerisinde kendisine önce para karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini, cinsel ilişki teklifini kabul etmemesi nedeniyle aracın kapılarını kilitleyerek kendisini Feriköy Mezarlığı civarına götürdüğünü söylediği kaydedildi.

Kadının, İkram Ç.'nin burada kendisini darp ettiğini ve tüm kıyafetlerini zorla çıkarttığını, vücudunun her tarafına çıplak haldeyken dokunduğunu, şüphelinin kendi pantolonunu çıkarttığı esnada durumu fırsat bilerek çıplak vaziyette bağırarak olay yerinden kaçtığını söylediği belirtildi.

ŞÜPHELİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şüpheli İkram Ç.'nin ise savunmasında atılı suçlamaları kabul etmediğini, para karşılığı kadın ile cinsel birliktelik yaşamak için olay yerinde olduğunu, ancak İ.Ü.'nün cebinden para çaldığını fark etmesi üzerine bu parayı vermesini istediğini kadının ise parayı vermemek için olay yerinden kaçtığını söylediği vurgulandı.

Etiketler
Şişli Tecavüz