Ahmet Tatar'dan polise tepki: Kendimiz mi koruyalım?

Ali Tatar'ın kardeşi Hürriyet Ünver, Kızılay'da bir kavganın arasında kaldı. Arbede sırasında Ünver'in kolu kırıldı. Tatar tepki gösterdi.

Ahmet Tatar'dan polise tepki: Kendimiz mi koruyalım?

Ahmet Tatar'dan kardeşinin yaşadığı olay sonrası polise tepki: Şehrin içinde bile kendi güvenlik önlemlerimizi kendimizin mi alması gerekiyor?

Ali Tatar'ın kardeşi Hürriyet Ünver, Kızılay'da bir kavganın arasında kaldı. Arbede sırasında Ünver'in kolu kırıldı. Ahmet Tatar, "Kızılay'ın orta yerinde bunca resmi, sivil polis memur ne tür olaylar için ne tür insanları kontrol ediyor acaba?" diye sordu.

Ahmet Tatar, kardeşi Hürriyet Ünver'in bir kavganın ortasında kaldığını, kolunun kırıldığını duyurdu. Tatar, olay sırasında ve sonrasında çevredekilerin duyarsızlığını eleştirirken polisin müdahale etmemesine de tepki gösterdi.

"Maganda saldırıları ahvali adiyeden olaylar olarak mı görülüyor?" diye soran Ahmet Tatar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Bir maganda kavgasının arasında kalan kardeşim Hürriyet'in kolundaki parçalı kırık için hastanedeyiz. Geçiçi olarak alçıya alındı. Bir iki gün içinde ameliyata alınacak. Ne olay vuku bulurken ne de ortada yaralı bir insan varken genç bir çift dışında kimsenin yardım etmemesi nasıl insanlık halidir? Ankara'nın en işlek, en kalabalık yerinde olay anında polisin bulunmaması ya da hiçbir polisin olayın oluşuna ve sonrasına müdahele etmemesi Ankara'da güvenlik zafiyeti değili de nedir? Şimdi şikayetçi olmak ne kadar anlamlı? Haydi güvenlik kamera görüntülerini aldık diyelim bulunacaklarına dair inancımız var mı? Kızılay'ın orta yerinde bunca resmi, sivil polis memur ne tür olaylar için ne tür insanları kontrol ediyor acaba? Maganda saldırıları ahvali adiyeden olaylar olarak mı görülüyor? Şehrin içinde bile kendi güvenlik önlemlerimizi kendimizin mi alması gerekiyor? Ya da daha ağır bir yaralanma olmadığı için susup sadece halimize şükür mü edelim?"

Etiketler
Hürriyet Kavga Kızılay Lise