En güvenilir cast ajans

En güvenilir cast ajansları siz değerli okuyucularımız için araştırdık. Aileler artık çocuklarının oyuncu, futbolcu ve şarkıcı olmalarını istiyor.

En güvenilir cast ajans

En güvenilir cast ajansları siz değerli okuyucularımız için araştırdık. Aileler artık çocuklarının oyuncu, futbolcu ve şarkıcı olmalarını istiyor.

Oyuncuların aldığı ücretlerin magazine yansıması, yaşadıkları hayat ve aldıkları ödüller, gençleri bu mesleği yapmaları için daha da cezbedici hale getiriyor.

Peki, oyuncu olmak kolay mı? Gerçekten hayatları gösterildiği kadar renkli mi? Tabi ki de iki sorumuzun da cevabı hayır. Oyunculuk öyle kolay bir meslek değil, gösterilen renkli hayatlarında gerçekten çok çalışma ve azmin sonucunda ortaya çıkıyor.

Oyuncu olmaya karar verdiniz diyelim ilk aşama kendinize derhal bir ajans ya da menajer bulmanız ve yönlendirmelerine uymanız gerekmektedir.

Güvenilir Cast Ajans Nasıl Bulur?

Bu işi bir meslek halinde yapacaksanız zaten güvenilir bir şirketle çalışmanız temel şartların başında geliyor. Birçok menajerlik şirketi sadece celebrity yani tanınmış şöhreti yakalamış kişilerle çalışıyor. Yeni başlayan oyuncu adaylarına çok sıcak bakmıyorlar ya da emek harcamak istemiyorlar.

Peki, sıfırdan başlayanlar ne yapmalı? Öncelikle süzgecimizden geçen firmalar arasında en dikkat çekici ve en güvenilir olanı Maydonoz Cast Ajans, 20 yıllık bir geçmişi var.

Ve bu 20 yılda Türk sinema dünyasına birbirinden yetenekli birçok isim kazandırdığı herkes tarafından biliniyor. 2018 ve 2019 yılları arasında sektöre kazandırdığı isimler arasında Sıla Saraç, Sude Doğar, Berfin Nilsu Aktaş ve Dilin Döğer yer alıyor.

Bu zaman kadar kazandırdığı oyuncuların ortalaması %89 başrol olarak yer alıyor piyasada. İşte bu yüzden diyoruz ki, hiçbir başarı asla tesadüf değildir.

Maydonoz Cast Ajans’ı detaylıca incelediğinizde yüz yüze başvuru kabul etmiyor, öncelikle herkese eşit yaklaşarak internetten başvuru yapmalarını istiyorlar. Başvurudan önce kural ve şartlarını başvuru yapacak adaya belirterek bu şartlar altında başvuru yapmasını önermesi gayet profesyonel.

Seçilen kişiler ajans tarafından aranarak kuruma davet ediliyor ve süreç burada da bir eleme ile devam ediyor. Marifetlerine her geçen gün yeni bir hüner ekleyen ajansı sonuna kadar güvenilir cast ajans olarak siz okuyucularımıza önerebiliriz.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Futbol