10 Kasım 2022 hava durumu: Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 10 Kasım 2022'de hava sıcaklığı mevsim normallerinde seyredecek.

10 Kasım 2022 hava durumu: Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sinop, Karaman ve Niğde çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Yağışların bugün Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

10 KASIM PERŞEMBE ANKARA HAVA DURUMU

10 Kasım Perşembe günü Ankara'da havanın parçalı ya da az bulutlu geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklığın 4 derece, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

10 KASIM PERŞEMBE İSTANBUL HAVA DURUMU

10 Kasım Perşembe günü İstanbul'da havanın parçalı veya az bulutlu geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklığın 10 derece, en yüksek sıcaklığın ise 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

10 KASIM PERŞEMBE İZMİR HAVA DURUMU

10 Kasım Perşembe günü İzmir'de havanın az bulutlu veya açık geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklığın 10 derece, en yüksek sıcaklığın ise 22 derece olacağı tahmin ediliyor.

Etiketler
10 Kasım Hava Durumu Meteoroloji