Star TV herkesi şaşırttı! Ömer dizisi daha yeni başlamıştı! Flaş karar

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı ''Ömer'' dizisiyle ilgili Star TV flaş bir karar aldı..

Star TV herkesi şaşırttı! Ömer dizisi daha yeni başlamıştı! Flaş karar

Star TV ekranlarında fırtına gibi esen ''Ömer'' dizisi izlenme rekorları kırıyor. Bilindiği gibi Barış Falay özellikle Star TV seyircilerinin çok sevdiği bir isim.

Başarılı oyuncu daha önce ''Menajerimi arayın ve Paramparça'' dizilerinde rol almıştı. İki dizide Star TV ekranlarında yayınlanıyordu. Barış Falay şimdi de ''Ömer'' dizisiyle seyirci karşısında.

Evlilik hakkında her şey dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Gökçe Bahadır'da ''Ömer'' dizisinde yer alıyor. Başarılı kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken ''Ömer'' dizisi henüz yeni başlamasına rağmen reytingleri alt üst etti.

Star TV bu başarıyı taçlandırmak istiyor ve kadroya yeni isimler dahil olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; OGM Pictures imzalı Ömer dizisinin kadrosuna genç oyuncu Simay Barlas dahil oldu. Barlas, Ömer’in yaşadığı hayal kırıklığının ardından görüşmeyi kabul ettiği Süreyya rolünü canlandıracak.

Star TV herkesi şaşırttı! Ömer dizisi daha yeni başlamıştı! Flaş karar - Resim : 1

Gamze’ye büyük umutlarla evlilik teklif eden Ömer, aldığı cevapla büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Yaşadığı hayal kırıklığının ardından Reşat’ın ısrarıyla Süreyya ile görüşmeyi kabul eden Ömer, tahmininden hızlı gelişen olaylar karşısında nasıl davranacak? Gamze, Ömer’in Süreyya ile görüşmesinden haberdar olacak mı?

Öte yandan Gerçek Gündem'in edindiği bilgilere göre; Ömer dizisinin kadrosuna kısa bir süre sonra yeni oyuncularda dahil olacak.

Etiketler
Star TV Barış Falay Gökçe Bahadır