İbrahim Kahveci: Elbette cevabı sizler vereceksiniz, şimdilik afiyet olsun...

Ekonomik göstergeleri ve krizi değerlendiren İbrahim Kahveci, "Bırakın 1 yılı 1 gün sonrasının dahi ne olacağını bilmeyen bir yönetim süreci yaşıyoruz. Geleceği görülemeyen ülke anlayın ki karanlıktadır..." ifadelerini kullandı.

İbrahim Kahveci: Elbette cevabı sizler vereceksiniz, şimdilik afiyet olsun...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayında yıllık enflasyonun yüzde 54,44'den yüzde 61,14'e yükseldiğini açıkladı. ENAG ise enflasyonu yüzde 142.63 olarak hesapladı.

"NE YAPTIKLARINI BİLİYORLAR MI?"

Karar yazarı İbrahim Kahveci, enflasyon verilerini ve ekonomideki kötü gidişatı yazdı.

Kahveci, "2018’de istediği güçlü yetki yetmemiş olamaz. Çünkü görevden almadığı nerede ise bir tek kendisi kaldı. TÜİK’de ne kadar görev değişimi olduğunu artık takip bile edemiyorum. Buna rağmen; ülkemiz enflasyonda 2002 yıllarına dönerken; reel verilerde 80 öncesi karanlık dönemi yeniden bize yaşatmış oluyor." ifadelerini kullandı.

Kahveci, "Aslında sormamız gereken tek soru var: Ekonomiyi idare edenler ne yaptıklarını biliyorlar mı? Bu çok önemli... Çünkü beyanatlar ve gerçekleşmelere bakınca ortada bilinçli bir yönetim maalesef göremiyoruz. Bırakın 1 yılı 1 gün sonrasının dahi ne olacağını bilmeyen bir yönetim süreci yaşıyoruz. Geleceği görülemeyen ülke anlayın ki karanlıktadır... Başka söze gerek var mı!!! 20 yıl üzerine gerçek yerine vaat veren bir iktidarla ne yapacağız? Elbette cevabı sizler vereceksiniz. Şimdilik afiyet olsun..." ifadelerini kullandı.

İBRAHİM KAHVECİ'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Etiketler
İbrahim Kahveci