Çin’deki ithalat fuarına 150 ülkeden 3 bini aşkın şirket katılacak

Çin Ticaret Bakanlığı’nın verdiği göre, 150’den fazla ülke ve bölgeden 3 bini aşkın işletmenin 2. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’na katılımı kesinleşti.

Çin’deki ithalat fuarına 150 ülkeden 3 bini aşkın şirket katılacak

Fuara katılacak dünyanın en büyük 500 şirketi listesinde yer alan öncü işletmelerin sayısı, ilk fuarın üzerinde olacak. Birçok uluslararası şirket fuarda yeni ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapacak…


5-10 Kasım tarihleri arasında Shanghai’de düzenlenecek olan 2. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’nı bekliyor. Birçok şirket bu fuarda yeni ürünlerini ve çözümlerini ilk kez gün yüzüne çıkaracak olmanın heyecanını yaşıyor.

Bu yılki fuarda hizmet ticareti, otomobil, teçhizat, bilimsel ve teknolojik yaşam, kaliteli yaşam, sağlık ekipmanları, gıda ve tarım ürünleri dahil 7 bölüm olacak. Ayrıca yaşlılara bakımı konusu fuara eklenirken açık sergi alanı kurulacak, insansız otomobil kullanma alanı da ilk kez oluşturulacak.

İlk fuara katılmış, Çin piyasasına giren ilk sınır ötesi sağlık işletmeleri arasında yer alan Johnson&Johnson, son günlerde Çin’deki faaliyetlerini artırdı. Şirket, Suzhou Sanayi Merkezi’ne 180 milyon dolar tutarında yatırım yaparak yeni fabrika kurarken, Tsinghua Üniversitesi’yle kalifiye eleman yetiştirme planını geliştirdi.

Johnson&Johnson Global İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Joaquin Duato, tüm bu inovasyon paketlerinin, şirketin Çin piyasasındaki faaliyetlerini derinleştirmeyi amaçladığını kaydetti.

İlk fuara katılmış olan dünyanın en büyük kozmetik grubu L’ORÉAL şirketi de bu yılki fuara başvurdu. Çin şu an L’ORÉAL grubunun dünyadaki ikinci pazarı konumunda. 2018 yılında L’ORÉAL’in Çin’deki kârı yüzde 33 oranında arttı. L’ORÉAL tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket bu yılki fuara hazırlık yapmak için özel bir çalışma ekibini oluşturdu.

Çin Ticaret Bakanlığı’nın daha önce yaptığı açıklaya göre, 150’den fazla ülke ve bölgeden 3 bini aşkın işletmenin 2. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’na katılımı kesinleşti. Fuara katılacak dünyanın en büyük 500 şirketi listesinde yer alan öncü işletmelerin sayısı, ilk fuarın üzerinde olacak. (Çin Uluslararası Radyosu)

Etiketler
Ticaret Bakanlığı