Doğa Koleji velisinden alkışlanacak konuşma: İsterlerse hapiste yatırsınlar

Torunları Doğa Koleji'nde okuyan bir babaanne, ""Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı, baştakiler halden anlasın. Ense yapıp yatmasın. İsterlerse beni hapiste yatırsınlar" diyerek isyan etti.

Doğa Koleji’nde uzun süredir yaşanan finansal krizin bir türlü çözülememesi üzerine öğretmenler iş bırakmıştı.

Velilerin ödediği milyarlarca liranın akıbetinin belirsizliği, veli ve öğretmenleri isyan ettiriyor.

"HAPİS YATMAYA SEVE SEVE GİDERİM"

Son olarak, torunları Doğa Koleji'nde okuyan 70 yaşındaki babaanne Yol Tv'ye konuşarak isyan etti. Milli Eğitim Bakanlığı'na ve Emine Erdoğan'a seslenen veli, "Öğretmenler maaşını alamıyor. Baştakiler utansın. Milli Eğitim Bakanı'na sesleniyorum, Emine Hanım'a sesleniyorum, bir annesin. Buradakilerin halinden anlasın, ense yapıp yapmasınlar. Beni isterse yatırsınlar, ben çocuklarım için insanlar için hapis yatmaya seve seve giderim. Benim çocuklarım mağdur, evde ağlıyorlar. Burada binlerce insan çocuklarına ekmek parası götürüyor. Uyku uyuyamıyoruz" dedi.

"ÖĞRETMENLERİN MAAŞINI VERİN"

"Yazık değil mi bizlere, yazık değil mi buradaki öğretmenlere" diyen veli "Bunların anneleri var, çocukları var ekmek götüremiyorlar. Emin Hanım duy sesimizi elini vicdanına koy, Milli Eğitim Bakanı duy sesimizi. Merhametli olun, vicdanlı olun, başka yere harcamayın okullara harcamayın. Öğretmenlerin maaşını verin. Canımın son damlasına kadar eylem yapacağım" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Doğa Koleji boykot Kolej Emine Erdoğan