AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi için tercih yapan veya yeni dönem için kayıt yenilemek isteyen öğrenciler yeni eğitim yılının başlamasına yakın süre kala "AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt ne zaman?" sorularına cevap arıyor.

AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt ne zaman?

AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri yüz binler tarafından merak ediliyor. AÖF öğrencilerinin şu sıralar dillerinden düşürmedikleri soru "AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt ne zaman?" şeklinde... işte ayrıntılar...

AÖF YENİ KAYIT NE ZAMAN?

YKS sonuçlarının ardından tercihler 23-29 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. On binlerce kişi AÖF'ü tercih ettiler. Şimdi özellikle 1. sınıf öğrencileri kayıtların ne zaman yapılacağını sorguluyor. AÖF yeni kayıt 02 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 09.00'da başlayıp, 13 Eylül 2019 Cuma günü saat 17.00'de sona erecektir.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada kayıt yenileme başvurularının 7 Ekim tarihinde başlayacağı ve 18 Ekim’de sona ereceği belirtildi.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı ile Kayıt yenileme ekranı üzerinden gerçekleştirilecektir. Kayıt işlemini gerçekleştiren adaylar 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecektir. Bir önceki kayıt yenilemede adayların kayıt yenileme işlemlerini Ziraat Bankası ATM'lerinden veya mobil bankacılık ile gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

Etiketler
Öğrenci