Venezuela'dan bir vatandaş: Her şey medyadaki gibi değil!

Venezuelalı işçi kadın Maria Fernanda Romero Tavera, Gazete Duvar yazarı Metin Yeğin'e gönderdiği mektupta ülkesinde yaşananları anlattı.

Venezuela'dan bir vatandaş: Her şey medyadaki gibi değil!

Tavera, 'her şey dünya medyasının verdiği gibi değil, muhalefetin hepsi gringolarla birlikte hareket etmiyor' dedi.

Gazete Duvar yazarı Metin Yeğin’e Venezuela’dan bir mektup gönderen işçi ve anne Maria Fernanda Romero Tavera ülkesinde yaşananları anlattı. Tavera, internetin ABD tarafından bloklandığını ve muhalefetin tamamının ABD ile birlikte hareket etmediğini yazdı.

Tavera’nın mektubu şöyle:

Venezuela'dan bir vatandaş: Her şey medyadaki gibi değil! - Resim : 1“Değerli yoldaş Metin! Ben şahsen iyiyim. Oldukça zorlu yıllar geçirdik ama ben bu süreçte hâlâ devrimci zeminde duruyorum. Ulusal sağ, dünya burjuvazisi, emperyalizm, hükümeti devirmek için her şeyi denediler. 23 Ocak’ta büyük gösteriye katıldım. Devrimci, Chavist seferberlik çok güçlüydü. İnsanlar, Maduro ile birlikte Bolivarcı yurdu savunmak için çok istekliydiler. Kuşkusuz ekonominin kötü gidişine ve bürokrasiye karşı mücadele etmeliyiz ama her şeyden önce Bolivarcı yurdu ve barışı savunmak var. Bizim moralimiz çok yüksek. Yıldızları yakalayacağız.

Etiketler
Venezuela