Kraliyet ailesinde kriz sürüyor! Bir ayrılık daha

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde Prenses Margaret'in Lord Snowdon ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu David Armstrong-Jones 27 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı.

Kraliyet ailesinde kriz sürüyor! Bir ayrılık daha

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde 2020 yılı kötü geçiyor. Kraliyette Prens Harry ve Meghan Markle'ın üst düzey görevlerinden ayrılması ile başlayan çatlak sürüyor.

Sussex Dükü Harry ve Düşesi Meghan Markle, ekonomik açıdan bağımsız olmak ve daha rahat bir hayat sürmek adına kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden ayrıldıklarını açıklamıştı.

Çift, bebekleri Archie ile birlikte zamanlarının büyük bir kısmını Kanada'da geçirme kararı almış ve geçtiğimiz aylarda İngiltere'den ayrılmışlardı.

İngiliz basınında 'Sussexit' olarak adlandırılan ayrılık kararının şoku atlatılmamışken bir ayrılık haberi de geçtiğimiz hafta kraliçenin diğer torunundan gelmişti.

Yapılan resmi açıklamada Prenses Anne’in oğlu ve Kraliçe II.Elizabeth'in en büyük torunu Peter Phillips ile Kanadalı eşi Autumn Phillips'in boşanma kararı aldığı duyurulmuştu.

2008'de evlenen ve 2 kızları bulunan çiftin ayrılık kararına, Kraliçe II. Elizabeth'in çok kızdığı ve üzüldüğü ancak saygı duyduğu ifade edilmişti.

Bu boşanma kararının ardından bir haber şaşırtan haber daha geldi.

Kraliyet ailesinde kriz sürüyor! Bir ayrılık daha - Resim : 1

Kraliçe II. Elizabeth'in 2002'de hayata veda eden kardeşi Prenses Margaret'in Lord Snowdon ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu David Armstrong-Jones 27 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı.

Kraliçe II. Elizabeth'in kardeşi Prenses Margaret'ın, Snowdon Kontu unvanını taşıyan 58 yaşındaki oğlu David Armstrong-Jones ile 49 yaşındaki Snowdon Kontesi Serena'nın boşanma nedeni ise Jones'un işlerin yoğunluğu...

Çiftin 20 yaşında Charles Armstrong-Jones adlı bir oğlu ve 17 yaşında Margarita Armstrong-Jones adlı bir kızı bulunuyor.