Teknoloji karar vericileri, 2 Kasım’daki etkinlikte bir araya geliyor

Şirketlerin sağlam ve güvenilir bir ekonomik yapı kurabilmeleri için dijital teknolojileri işlerine entegre etmeleri gerekirken, teknoloji sağlayıcıları işletmelerin dijital dönüşümlerine rehberlik ediyor.

Teknoloji karar vericileri, 2 Kasım’daki etkinlikte bir araya geliyor

Global çapta yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve arz - talep istikrarsızlıkları, iş dünyasının taşlarını yerinden oynatmaya devam ediyor. Statista’nın bu yıla dair açıkladığı son veriler, yaklaşık 10 işletmeden 9’unun 2023 sonuna kadar ayakta kalabilmesi için iş modellerinde değişiklik yapmak zorunda kalacaklarına veya değiştirmiş olduklarına işaret ediyor. Şirketlerin sağlam ve güvenilir bir ekonomik yapı kurabilmeleri için dijital teknolojileri mevcut işlerine entegre etmeleri gerekirken, teknoloji sağlayıcıları işletmelerin dijital dönüşümlerine rehberlik ediyor. 95 ülkede faaliyet gösteren yazılım çözümleri sağlayıcısı 1Ci ise mevcut ya da potansiyel iş ortakları için 2 Kasım'da Wyndham Otel’de gerçekleştireceği 1Ci Partner Day 2023’te teknoloji sektöründeki karar vericileri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Böylece ekosistemin büyümesini teşvik ederek yeni dijital çözümler geliştirilmesinin, iş dünyasının sınırlarını aşmasının ve büyüme fırsatlarını yakalamasının önünü açıyor.

Katılımcılara teknoloji, pazarlama, eğitim desteği sunacak

1Ci Türkiye Yöneticisi Mert Onay, etkinliğe dair şu açıklamada bulundu: “CEO'lar, yazılım şirketi sahipleri, teknoloji tutkunları, finansal çözüm ortakları ve başarılı yazılım projelerinin arkasındaki BT profesyonelleri ve ERP geliştiricileri için düzenlediğimiz 1Ci Partner Day 2023 sadece bir etkinlik değil, aslında uzun bir yolculuğun başlangıcı. Bu yılki etkinliğimizde, büyümeye devam etmek ve ortaklarımızla birlikte daha da ilerlemek için heyecan verici planlar ve projeler hakkında konuşacağız. Mevcut ve potansiyel partnerlerimize en yeni çözümlerimizi tanıtacak; teknoloji, pazarlama, eğitim desteği sunacağız. 1Ci olarak değerli işbirliklerimizi kutlamak ve gelecekte imza atacağımız başarıları planlamak için her yıl düzenlediğimiz geleneksel etkinliğimizi bu sene de büyük bir heyecanla bekliyoruz.”

1Ci’nin ev sahipliği yapacağı 1Ci Partner Day 2023’e katılacak iş ortakları, etkinlikte 1Ci’nin yeni ürün yelpazesini keşfedecek, markanın sunduğu eğitim ve sertifikasyon programlarının içeriklerini inceleyecek. İşlerini tanıtmak ve daha fazla müşteri edinmek için de pazarlama desteği alacak. Markalarını daha geniş kitlelere duyurmak isteyen potansiyel partnerleri için de etkinlikte birçok fırsat sunacak olan 1Ci, düşük kodlu platformu ve açık mimarisi ile gelecekteki iş ortaklarının esnek ve özelleştirilebilir çözümler üretmesi için köprü olacak. Böylece daha etkili hizmetler sunmalarını mümkün kılarak uluslararası pazarlara açılmaları için de kapı aralayacak.

Etiketler
B2press İzmir