Kadınlar için ücretsiz online 'Kodlamaya Giriş Eğitimi'

Kadın Yazılım Tasarım Kolektifi ve Kadın Savunma Ağı kadınlara ve kendini kadın olarak ifade edenlere yönelik online kodlama atölyesi başlatıyor. Atölyenin ilk dersi 14 Mayıs'ta yapılacak.

Kadınlar için ücretsiz online 'Kodlamaya Giriş Eğitimi'

Kadın Yazılım Tasarım Kolektifi ve Kadın Savunma Ağı kadınlara ve kendini kadın olarak ifade edenlere yönelik online kodlama atölyesi başlatıyor.

Kadın freelancer ve girişimcilerin kurduğu Kadın Yazılım Tasarım Kolektifi, Kadın Savunma Ağı ile birlikte kadınlara özel eğitimlere başladı. Daha önce online ücretsiz “Laravel” eğitimi düzenleyen kolektif, 14 Mayıs’ta “Kodlamaya Giriş Eğitim”lerine başlıyor.

Yazılım mühendisi Midori Koçak tarafından yürütülecek eğitim kapsamında “HTML”, “CSS” ve “Javascript” dilleri anlatılacak.

14 Mayıs’ta saat 20:00’de başlayacak eğitim Zoom programı üzerinden ilerleyecek. Düzenli katılım şartının olduğu ücretsiz “Kodlamaya Giriş Eğitimi”ne katılmak için bu formu doldurmanız yeterli.

Ayrıca bu formu doldurarak hem "Kodlamaya Giriş Eğitimi" ne katılabilir hem de Kadın Yazılım Tasarım Kolektifi'nin çalışmalarından haberdar olabilirsiniz.