Yılın ilk Merkür retrosu çok yakın! İşte 2022'deki Merkür retrosu tarihleri

Yılın ilk Merkür gerilemesi 14 Ocak 2022’de başlıyor. Kova burcunda başlayıp Oğlak burcunda bitecek retro 3 Şubat'a kadar sürecek.

Yılın ilk Merkür retrosu çok yakın! İşte 2022'deki Merkür retrosu tarihleri

Yılın ilk Merkür retrosu 14 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Merkür'ün gerilemesi, yavaşlaması anlamına geliyor. Merkür hangi burçta gerilerse, bu burcun temsil ettiği konularda yavaşlık ve aksama meydana geleceğine inanılıyor.

Vogue'da yer alan bilgilere göre 2022 yılında bizi bekleyen Merkür retroları ve dikkat edilmesi gerekenler şöyle:

2022 yılında bizi dört tane Merkür Retrosu bekliyor. Bu, iletişim problemlerinin, seyahat sorunlarının ve teknolojik aksaklıkların normalden daha fazla olacağı anlamına geliyor. Duygularınızı doğru ifade edebilmek için size söylenilenlere dikkat edin. Teknolojik cihazlarınızdaki bilgileri de yedeklemeyi unutmayın.

14 Ocak - 3 Şubat Kova ve Oğlak burcundaki ilk gerilemeyi işaret ediyor. Bu gezegensel geri dönüş, Venüs retrosunun ortasında başladığı için, eski sevgililer geri gelebilir veya aşk ya da para konusunda geçici endişelerimiz olabilir.

10 Mayıs – 3 Haziran tarihleri ​​arasında İkizler ve Boğa burcunda ikinci retro hareketi gerçekleşecek. Yeni düşünceler ve yeni adımlar atmak konusunda korkularımız olacağı için anda kalmak zor olabilir. Ayrıca bilgi akışına karşı da algılarınızı açık tutun.

Üçüncü retro, 9 Eylül – 2 Ekim tarihleri ​​arasında Terazi burcunda gerçekleşecek ve geriye doğru Başak burcuna geçecek. Bu gerilemeyle birlikte başkalarıyla iletişimimizde daha açık ve net olacağız.

Dördüncü ve son retro 29 Aralık'tan 18 Ocak 2023'e kadar Oğlak burcunda gerçekleşecek. Yapmak istediğimiz şeyler için yeterli zamanımız olmadığı düşüncesine kapılabiliriz ki bu da yeni bir planlamayı beraberinde getirebilir.