30 Ağustos -5 Eylül haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

30 Ağustos- 5 Eylül haftasında ilişkiler konusu ön planda. Bu hafta ilişkilerinizde fazla eleştirel olabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili en iyisini yapmak ve fayda sağlamak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz fakat olayları veya işlerinizi mükemmel olsun diye çok zorluyor olabilirsiniz. Tabi bu ikili ilişkilerinizin hassas dengesini yıpratıyor olabilir. Karşınızdaki kişiler de sizden çok şey bekliyor olabilir.

Bu hafta yetenekleriniz ve kaynaklarınızla ilgili konularda çok hareketli olabilirsiniz. Kafaya koyduğunuzu fazla bekletmeyeceksiniz. Eşin ortağın parası ve yatırımlarla ilgili gelişmeler söz konusu. Yine de gerçekçi olmayan atılımlar içinde olmayın. Yetenekleriniz ve kazançlarınızın üstüne giderseniz sizi ileriye taşıyacak fırsatlar olduğunu görebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç Ağustos