30 Ağustos -5 Eylül haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu

30 Ağustos- 5 Eylül haftasında hukuksal konularla ilgilenebilirsiniz. Otorite olarak gördüğünüz kişiler tarafından veya ilişkinizin içinde onaylanmak isteyebilirsiniz. Takıntı yaptığınız konularda biraz zorluk çekebilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken işlerinizde başarılısınız fakat harekete geçmekte geç kalmayın. Uluslararası işler, yayıncılık medya ve akademik konularla ilgileniyorsanız işlerinize asılmanızın tam zamanı kaliteli gelişmeler olabilir.

Toplum önündeki yeriniz ve keyfiniz yerinde bu hafta. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceksiniz. Yöneticilerinizle ilişkilerinize de gayet yumuşak ve iyi arada kararsızlıklar olabilir. Eğitim, iletişim konularında daha aktif bir dönem sizi bekliyor. Hareketli bir dönem içindesiniz. İş arkadaşlarınız, çalıştığınız konularda yoğun bir gündeminiz olacağını söylemeliyim.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç Ağustos