24- 30 Ağustos haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal, 24-30 Ağustos haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 24-30 Ağustos haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Bu hafta finansal konuları kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınız için borçlanmaya gidebilirsiniz. Altından kalkamayacağınız işlerin altına imza atmayın. Çalışma koşullarınız ağırlaşabilir. Size dayatıldığını hissettiğiniz konularla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızdaki krizleri çözmek için organize olmanız gerekebilir. Hızlı ilerlemek yerine, olaylara mantıkla yaklaşmakta fayda var.

Yeteneklerinizle ilgili konularda ilişkilerinizi kullanabilirsiniz. Somut şeyler ortaya çıkarmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Borçlanmalara ve harcamalara dikkat etmeye çalışın.

Ev ve aile hayatı içinde endişeli koşullar içinde olabilirsiniz. Uğraşacağınız ve en iyisini yapmak için yoğunlaşacağınız işler içinde olabilirsiniz. Ebeveynlerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos