3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Bilinçaltınızda sizi düşündüren konular gündemde olabilir. Kurtulmak istediğiniz konuların sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ve iş konularınızda daha cüretkar ve güçlü olabilirsiniz. Pek kimseyi dinlemeyebilirsiniz. Bu durum kişisel konularda hassasiyet getirebilir. İletişimden kaynaklanan kopmalar ve sonlanmalar meydana gelebilir. Eğitim, ticaret ve teknik konularda mücadele ettiğiniz mevzular bu dönem de ani farkındalıklarla gelen gelişmeler ve değişiklikler yaşanabilir. Özgürleşme ve yalnız kalıp kendinizi dinleme isteği artabilir. Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konulardan kurtulabilirsiniz. Güçlü bir savaşma arzusu içinde olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili geliştirmek istediğiniz konularda maddi kaynaklar yaratabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarmak istediğiniz işler içinde olabilirsiniz.

Kaynaklarınızı ve yetenekli olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlarınızda yapıcı ve gelişime açık konular var. Bu hafta işle ilgili konularda cesaretli olabilirsiniz ve güçlü kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili mevzularda hassas ve olumlu süreçler içindesiniz. Hafta sonu hareketli ve keyifli geçebilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos