3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Kaynaklarınız ve yeteneklerinizle ilgili konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir. Bu hafta harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Ani para çıkışları görülebilir. Finansal konularda, eşinizin ve ortağınızın parasıyla ilgili görüşlerinizi daha rahat dile getirebilirsiniz. Bazı krizli konularda farkındalıkla gelen bitişler gündeme gelebilir. İlişkilerinizde özgürleşmek arzusu duyabilirsiniz. Maddi konularla ilgili tamamlanmalar ve farklı yollara gitmek isteyebilirsiniz. Krizleri çözecek bir fikir, bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Alışılmışın dışında farklı kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda kopmalar, farkındalıklar, aydınlanmalar yaşanabilir. Aile içinde sizi harekete geçmeniz için zorlayan koşullar içinde olabilirsiniz. Beslenmenize özen gösterin.

Bu hafta kişisel konular ve aile içindeki meselelerle ilgili mücadele edebilirsiniz. İnandığınız konuların üzerine gidebilirsiniz, tartışmalar ve fikir ayrılıkları çıkabilir. Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Finansal konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Hafta sonu evinizde ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Hareketli bir hafta sonu sizi bekliyor.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos