20 - 26 Temmuz haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal, 20 - 26 Temmuz haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 20 - 26 Temmuz haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler burcu haftalık burç yorumu:

Haftaya 20 Temmuz’da yani pazartesi günü oluşacak yeni ay ile giriş yapıyoruz. Kaynaklarınızla ilgili konularda hassasiyetler oluşabilir. Paranızı değerlendirmek veya harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Duygusal gerginliklerden kaynaklanan harcamalara özellikle dikkat edin. Kendinizi bu yeni ay da duygusal olarak eksik hissedebilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Ailenizle ilgili veya geçmiş konularınızla ilgili kendinizi zorlanmış ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Finansal konularda organize etmeniz gereken konular oluşabilir. Endişe duyduğunuz ve korktuğunuz konular gündeminize gelebilir.

Salı ve Çarşamba günleri yoğun bir iletişim ağı içinde olabilirsiniz. Kendi bildiğinizden pek şaşmayabilirsiniz. Eğitsel konular, teknik ve ticari işlerle de ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri eviniz ve ailenizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırabilir ve biraz ince işlerle uğraşabilirsiniz. Hafta sonu ise aşk hayatınız da hareketlenmeler olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirebilir, keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler size daha kolay akacaktır bu hafta sonu tadını çıkarın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz