29 Haziran – 5 Temmuz Terazi burcu ve yükselen Terazi burcu yorumu

Astrolog Sitare İnal, 29 Haziran – 5 Temmuz haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcuunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. Oğlak burcundaki ay tutulmasına dikkat çeken İnal, önemli gelişmelerin yaşanabileceğine dikkat çekti.

Astrolog Sitare İnal, 29 Haziran – 5 Temmuz haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. Oğlak burcundaki ay tutulmasına dikkat çeken İnal, önemli gelişmelerin yaşanabileceğine dikkat çekti.

Terazi burcu ve yükselen Terazi burcu haftalık burç yorumu

Bu haftanın en önemli olayı 5 Temmuz sabahında gerçekleşecek olan Oğlak Burcundaki Ay Tutulması. Yaz aylarındaki son tutulma ile birlikte Yengeç-Oğlak aksındaki tutulmaları geri de bırakıyoruz. Bu dönemde ev ve ailenizle ilgili konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Köklerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşleriniz, kurumsal konular, organize etmeniz gereken görevleriniz sizi hapsediyormuş hissi yaratabilir. Korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir. Biliyorsunuz ki bu tutulmaların etkileri aylar önce başlıyor ve birkaç ay da devam ediyor ama en etkin zamanlar bir ay öncesi ve sonrasına denk geliyor. Yöneticilerinizle veya toplum önünde görüldüğünüz yerlerdeki işlerinizle ilgili tekrarlar gündeme gelebilir. Eskide kaldığını düşündüğünüz konularla uğraşabilirsiniz. Duygusal olarak tamamlamanız gereken konularla uğraşabilirsiniz. Hassasiyetlerinizin artacağı ve ailenizle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemdesiniz.

Pazartesi günü kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kaynaklarınız ve yeteneklerinizle ilgili konular ön planda iken Perşembe ve Cuma günleri eğitim ve ticari konular ön planda olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle ilgili konularda hassas durumları yönetmeniz gerekecektir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz