Ankara’da kar yağışı başladı

Ankara’da sabah saatlerinde kar yağışı başladı.

Başkent’te sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Ankara’nın kuzey ilçeleri Kızılcahamam, Çamlıdere’de gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinden itibaren Ankara’nın merkezinde de kendini gösterdi.

Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Okula ve işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar kar yağışı ile karşılaştı.

Kentte sıcaklıklar yağış ile birlikte 5 dereceye kadar düşecek. Meteorolojiden alınan bilgiye göre kar yağışının gün içerisinde devam etmesi bekleniyor.

Elazığ’da 4 katlı bina korna sesi ile yıkıldı Yurttan Haberler Bursa’da şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi Yurttan Haberler Borçkalı vatandaş: Zor geçiniyoruz, büyükşehirde yaşasam geçinmem imkansız Yurttan Haberler Belgeselleri aratmayan görüntüler: Dağ keçilerini böyle görüntüledi Yurttan Haberler Palandöken geçidinde sis ve tipi etkili oldu Yurttan Haberler Bitlis’te çatılarda biriken kar tehlike saçıyor Yurttan Haberler Erzurum’da kış geri döndü, 196 köy yolu kapalı Yurttan Haberler Tokat’ta heyelanın vurduğu köy, havadan görüntülendi Yurttan Haberler Yüksekova'da 7 metreyi geçen kar tünelleri Yurttan Haberler Kendini bir anda yerde buldu: Yolun karşısına geçmek isteyen adama koç saldırdı Güncel Anzer Yaylası beyaza büründü Yurttan Haberler Hatay Medeniyetler Korosu'ndan 92. İEF'de teşekkür konseri Yurttan Haberler