Kapalıçarşı'nın son hakkakı zamana direniyor

Kapalıçarşı’da bir hakkak (oymacı) olan Bedros Muradyan, 44 yıldır Zincirli Han’da çelik üzerine mesleğine olan sevgisiyle yazı yazıyor.

Kapalıçarşı'da bir hakkak (oymacı) olan Bedros Muradyan, 44 yıldır Zincirli Han'da çelik üzerine mesleğine olan sevgisiyle yazı yazıyor.

Kuyumcu kalıplarından, madalyona, düğmeden, rozete birçok eşyayı el emeğiyle üreten Bedros Usta, “Çırağın bana herhangi bir faydası dokunamaz bu içten gelen bir şeydir, öğretmeyle de olmaz. Bir insana ne kadar da resim yapmayı öğretebilirsin ki bir tek fırçayı kalemi nasıl kullanacağını gösterirsin geri tamamıyla kendisine kalmıştır. Kişi bu tür sanatlarda kendi kendini yetiştirir” dedi.

Kelebek göçü, görsel şölen oluşturdu Yaşam Bartın'da katil arılara karşı terminatör böcekler doğaya salındı Bilim - Teknoloji En güzel Van kedisi bu yıl 4 yavru daha doğurdu Yaşam Yine kavurucu ve sıcak bir yaz bekleniyor! Yaşam Nesli tükenmek üzere, Diyarbakır'da görüldü Yaşam Adana yandı kavruldu, son 95 yılın rekoru kırıldı! Yaşam Hakkari'de ortaya çıktı, Brezilya'ya benzetildi Yaşam Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla sürüyor Yaşam Dev fabrika leylekler için üretimi durdurdu! Yaşam Elazığ'da görüldü! Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor Yaşam Tarlayı bastılar, delik deşik ettiler! Yaşam Tatil bitti, akın akın geri dönüyorlar! Yaşam