Kangal köpeği kuzunun süt annesi oldu

Elazığ’ın Baskil ilçesinde bir işletmede kangal köpeği, annesinin sahiplenmediği yavru kuzuya annelik yaparak onu emziriyor.

Elazığ'da annesinin sahiplenmediği 1 kuzuya, kangal köpeği sahip çıktı. Köpek, kuzuyu emziriyor ve kendi yavruları gibi bakıyor.

Dişi kangal köpeği kuzuyu emzirmeye ve kendi yavrularıyla birlikte bakmaya başladı. Kangal köpeğinin kuzuyu emzirdiği anlar sahipleri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kar yağışını halay çekerek kutladılar Yaşam Motosiklete ip bağlayıp karda kaydı Yaşam Dağdan yuvarlanan kaya korku dolu anlar yaşattı: Ev savaş alanına döndü Dünya Yine kavurucu ve sıcak bir yaz bekleniyor! Yaşam Nesli tükenmek üzere, Diyarbakır'da görüldü Yaşam Adana yandı kavruldu, son 95 yılın rekoru kırıldı! Yaşam Hakkari'de ortaya çıktı, Brezilya'ya benzetildi Yaşam Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla sürüyor Yaşam Dev fabrika leylekler için üretimi durdurdu! Yaşam Elazığ'da görüldü! Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor Yaşam Tarlayı bastılar, delik deşik ettiler! Yaşam Tatil bitti, akın akın geri dönüyorlar! Yaşam