'Sürpriz sonlu' diyerek paylaştı: İmamoğlu'na 'Ne verdiniz bize?' diyen yurttaşa İBB'nin yaptığı metro hattı gezdirildi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyarette kendisine 'Ne yaptınız, ne verdiniz bize?' diyen yurttaşa belediye başkanı olduğu dönemde yapılan metro hattını gezdirdi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Videoyu 'Sürpriz sonlu' notuyla paylaşan İmamoğlu, videoda seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyarette kendisine 'Ne yaptınız, ne verdiniz bize?' diyen yurttaşa belediye başkanı olduğu dönemde yapılan metro hattını gezdirdiği anlara yer verdi.

CHP'li Altay: Şehide ‘kelle’ diyen, terörist başına ‘sayın’ diyenden milliyetçi olur mu? Seçim Mustafa Sarıgül'ün BBC videosu güldürdü: Zıkkımın kökünü yemeyesiniz, bu zamana kadar neredeydiniz? Seçim Arap avukattan Türk pasaportuyla skandal reklam Siyaset Meclis'te tansiyon yükseldi, sert sözler sarf edildi! Siyaset İYİ Parti'de yeni başkanlık divanı açıklandı Siyaset Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı! Siyaset Sadece o ilde yetişiyor, bulan servete konuyor Siyaset CHP ve AKP heyetlerinin bayramlaşmasında 'İsrail ile ticaret' tartışması Siyaset Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti Siyaset İmamoğlu'ndan iktidara 'Tıp bayramı' göndermesi Siyaset CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş: Göynük Çayı'ndan elinizi çekin! Siyaset Hayat pahalılığından yakınan vatandaş: "Tadını bildiğiniz şeyleri unutuyorsunuz" Ekonomi