Erdoğan'dan para dağıtırken eline uzanan kişiye: Dur, ayıp ayıp!

Erdoğan, katıldığı törende çocuklara para dağıtırken elindeki paraya uzanan vatandaşa tepki gösterdi: "Dur, ayıp ayıp!"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün bakanlıklar ile Bağcılar Belediyesi'nin yaptığı ve aralarında Bağcılar Belediyesi Hizmet Binası, Bağcılar Hükümet Konağı, okullar, spor kompleksleri, yaşam merkezleri, park ile camilerin de bulunduğu 97 tesisin toplu açılışını yaptı.

"DUR, AYIP AYIP"

Erdoğan, katıldığı toplu açılış töreninde çocuklara para dağıtırken, elindeki paraya uzanan kişiye "Dur. Ayıp ayıp." diyerek tepki gösterdi.

Akşener'den kendisi alkışlayan AKP'li belediye başkanına: 'Sen alkışlamasaydın' Siyaset CHP Gençlik Kolları Başkanı, sofra duası okudu Siyaset AKP'nin temayül yoklamasında yumruklar konuştu: Gazeteciler de darp edildi Siyaset Önder, çileden çıktı: Sen kime parmak sallıyorsun! Siyaset Meclis'te tansiyon yükseldi, sert sözler sarf edildi! Siyaset İYİ Parti'de yeni başkanlık divanı açıklandı Siyaset Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı! Siyaset Sadece o ilde yetişiyor, bulan servete konuyor Siyaset CHP ve AKP heyetlerinin bayramlaşmasında 'İsrail ile ticaret' tartışması Siyaset Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti Siyaset İmamoğlu'ndan iktidara 'Tıp bayramı' göndermesi Siyaset CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş: Göynük Çayı'ndan elinizi çekin! Siyaset