Akşener Hatay'da Gökhan Zan'la karşılaştı: 'Sen bizi ayağa kaldırdın'

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, deprem bölgesi Hatay'da Gökhan Zan ile karşılaştı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlandı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 kentte büyük yıkıma neden olurken; İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Hatay'a gitti.

Burada açıklamalarda bulunan Akşener, ziyaret sırasında eski milli futbolcu ve Hatayspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Zan ile karşılaşan Meral Akşener'in görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

BBP'li Destici Kızılay Başkanı'na 'istifa' çağrısını yineledi Siyaset Melda Onur: Muhalefet voltran oluşturdu Gündem Gelecek Partili Özdağ: Ahmet Davutoğlu hiç uyumadı, milletimiz için siyaset yapmak mecburiyetindeyiz Siyaset Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı! Siyaset Sadece o ilde yetişiyor, bulan servete konuyor Siyaset CHP ve AKP heyetlerinin bayramlaşmasında 'İsrail ile ticaret' tartışması Siyaset Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti Siyaset İmamoğlu'ndan iktidara 'Tıp bayramı' göndermesi Siyaset CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş: Göynük Çayı'ndan elinizi çekin! Siyaset Hayat pahalılığından yakınan vatandaş: "Tadını bildiğiniz şeyleri unutuyorsunuz" Ekonomi YRP'nin İstanbul adayından 'çekilme' iddialarına yanıt Siyaset Özel'den Bahçeli'ye 'Atatürk' yanıtı Siyaset