'Erdoğan gibisini bulamayız' diyen vatandaş: 1400 TL ile geçiniyorum, ben niye ağlamıyorum

Ekonominin çok iyi olduğunu söyleyen vatandaş, sokak röportajında, “Ben 1400 TL ile geçiniyorum, kimse vıdı vıdı yapmasın" ifadelerini kullandı.

Aylık 1400 lira ile çok rahat geçindiğini söyleyen engelli bir vatandaşın açıklamaları çevredekilerin tepkisini çekti.

“Yüzde 42 engelim var 1400 lira ile geçiniyorum ben niye ağlamıyorum” diyen vatandaş “Engelli olduğum için devletimizden yardım geliyor” diye devam etti. Vatandaş, "Tayyipçi değilim. Tayyip Erdoğan gibi bir insanı da bulamayız." dedi.

Türkiye ekonomisinin de çok iyi olduğunu söyleyen vatandaş, “Ben 1400 TL ile geçiniyorum, kimse vıdı vıdı yapmasın” dedi.

Gündem olan Melek Mızrak Subaşı, Ece Üner'e konuştu Gündem Pes dedirten ifadeler: 'Cennette yüz pazarları var, katalogdan seçiyor' Güncel Japon Komünist Partisi'nden 'anime' imaj videosu Gündem Prof. Dr. Naci Görür: Minimum 7.2 maksimum 7.5 deprem bekliyoruz Gündem TBB, seçim güvenliği için hazırlıklarını tamamladı Gündem Hamza Dağ'dan alkol sorusuna yanıt: İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne talibim, il müftülüğüne değil Siyaset Terkoğlu: Yapay zekaya Hatay seçimini sorsak, herhalde bu videoyla yanıt verirdi Gündem Zeytin ağaçlarını yerinden söken devasa hortum cep telefonuyla görüntülendi Güncel Yozgat’ta yolcu otobüs devrildi: 1 ölü, 18 yaralı Güncel Osmaniyeli anne: Çocuğumu doyurmak için şekerli su veriyorum, ilacını alamıyorum Gündem Dilan Polat ve Sıla Doğu suçlamaları reddetti: "Masumuz" Gündem Birçok yakınını bombardımanda kaybeden Filistinli Halil Majdalawi yaşadıklarını anlattı Gündem