Andımız tartışmasında Emniyet'ten dikkat çeken adım

Danıştay’ın ‘Andımız’ kararı nedeniyle Saray İttifakı'nda gerilim sürerken Trabzon İl Emniyet Müdürü, yapılan bir uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen delillerle ‘Andımız’ yazdırması dikkat çekti.

Andımız tartışmasında Emniyet'ten dikkat çeken adım

Danıştay’ın ‘Andımız’ kararı nedeniyle Cumhur İttifakı’nda yaşanan çatlak, Emniyet’ten gelen bir tavırla tartışmayı farklı boyuta taşıdı.

Birgün'ün aktardığına göre; Trabzon İl Emniyet Müdürü, yapılan bir uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen delillerle ‘Andımız’ yazdırdı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde narkotik köpeği ile yapılan aramada; 708.23 gram bonzai, 9 uyuşturucu hap, 10 gram metamfetamin ve 20 gram esrar, biri ruhsatsız, 2 kurusıkı tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Ekipler, şüpheli B.K., H.Ö., Ç.M.ve T.B.Y.’yi gözaltına aldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü operasyon sonrası ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, ‘Andımız’ sözüyle sergilerken, baskın anlarına ait görüntüleri de sosyal medya hesabından “Andımız var. Uyuşturucu illeti Trabzon'umuzun sokaklarında gezmeyecek” notuyla paylaştı.

Andımız tartışmasında Emniyet'ten dikkat çeken adım - Resim : 1

Etiketler
Trabzon Danıştay İttifak Operasyon