Onur Büyüktopçu'ya ikinci Seda Sayan şoku

İddialara göre Seda Sayan, 2021'de ekranların sevilen gündüz kuşağı programı olan Gelinim Mutfakta'yı sunacak. Seda Sayan daha önce Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz programına sunucu olmuştu.

Onur Büyüktopçu'ya ikinci Seda Sayan şoku

Sunduğu Yemekteyiz programını Seda Sayan'a kaptıran Onur Büyüktopçu'ya ikinci şok! Şimdilerde Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu'nun yerine Seda Sayan geliyor iddiası sosyal medyayı salladı.

Snob Magazin'in haberine göre; Seda Sayan'ın 'Gelinim Mutfakta' programının sunacak olması ortaya ilginç bir tesadüfü çıkardı. Sayan, iki sene önce 'Yemekteyiz' programının yüzü Onur Büyüktopçu'nun sunduğu projenin başına geçmişti.

Gelinim Mutfakta'yı sunan Onur Büyüktopçu'nun yerine yine Seda Sayan'ın geleceği iddiası, Onur Büyüktopçu'ya ikinci darbe olarak yorumlandı.

İddiaya göre kanaldan telefon alan Büyüktopçu'ya yetkililer, "31 Aralık'a kadar programı sunacaksınız. 1 Ocak 2021'den itibaren Seda Sayan geçecek" dedi. Bu duruma çok üzüldüğü öğrenilen Büyüktopçu, aynı kanalda 'Çarkıfelek' yarışmasıyla izleyici karşısına geliyor.

Onur Büyüktopçu, daha önce Yemekteyiz'e veda ettiğinde Seda Sayan'ın gündüz kuşağını Türkiye'de yaratan kişi olduğunu, onu başkalarıyla kıyaslamak gerekmediğini söylemiş ve "Burada Seda Sayan'a çok büyük haksızlık yapılıyor. Gerçekten ayağımı kaydırsaydı, üstü kapalı bir şeyler söyler ve onu kötülerdim." demişti.


Etiketler
Muş Z kuşağı Seda Sayan Onur Büyüktopçu