Temizlik Benim İşim dördüncü hafta birincisi kim oldu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan izleyicilerin merakla izlediği Temizlik Benim İşim yarışmasında bugün final heyecanı yaşanıyor. Temizlik Benim İşim dördüncü hafta birincisi 13 Eylül Cuma günü belirlendi.

Temizlik Benim İşim dördüncü hafta birincisi kim oldu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan izleyicilerin merakla izlediği Temizlik Benim İşim yarışmasında bugün final heyecanı yaşandı. İzleyiciler merakla, Temizlik Benim İşim kim kazandı? Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu? sorularının yanıtını aradı. Temizlik Benim İşim dördüncü hafta birincisi Öykü Yılmaz oldu.

Temizlik Benim İşim programının dördüncü haftasında Öykü Yılmaz, Abdülkadir Fison, Aysel Sancak, Gülşah Bak ve Esra Seniye Çolak yarıştı.

Temizlik Benim İşim yarışmasında 5 gün boyunca yarışmacılar televizyon ekranlarında belirlenen evlerin tepeden tırnağa temizliğini yaptı. Kimisi büyük bir evle karşılaşırken kimisi de çok pis evin içinden nasıl çıkacağının planını yaptı. Yarışmacıların bazıları mutfaktan temizliğe başlarken kimileri de banyo ve tuvaletten başladı.

13 Eylül'de yapılan finalde Esra isimli yarışmacı yarıştı. Finalde bir ilk yaşandı.

Esra Çolak 15 puanla sonuncu olurken, Gülşah Bak ve Abdülkadir Fison isimli yarışmacılar 16 puan alarak üçüncülüğü paylaştı. Yarışmanın birincisi Öykü Yılmaz ise 18 puan kazanarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Etiketler
FOX TV