Kılıçdaroğlu'ndan Çiğli mesajı

Çiğli Belediye Başkan Adayı Gümrükçü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, “Çiğli’yi seviyorum, Utku Başkanı size emanet ediyorum” mesajı damga vurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı olan Utku Gümrükçü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Egedesonsoz.com'dan Mehmet İşler'in haberine göre; Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Utku Gümrükçü ve CHP Çigli İlçe Başkanı Mert Özcan ile teşekkür görüşmesi gerçekleştirdi.

Buluşmaya Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e verdiği “Çiğli’yi seviyorum, Utku Başkanı size emanet ediyorum” mesajı damga vurdu.

UTKU GÜMRÜKÇÜ KİMDİR?

1981 yılında öğretmen bir ailenin çocuğu olarak İzmir’de dünyaya geldi.

18 yaşında CHP Çiğli Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri olarak adım attığı siyasi yaşamına, 19 yaşında ilçe başkan yardımcısı, 21 yaşındayken CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etti.

1999 yılından bugüne aktif görevler aldığı siyasi hayatında;

2000-2002 CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği,

2002-2005 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği,

2005-2007 CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği,

2007-2007 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği,

2014-2015 CHP Çiğli İlçe Başkanı,

2015-2017 CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Gümrükçü , 7 Ocak 2018 günü yapılan İzmir İl Kongresinde İl Başkan Adayı oldu ve kullanılan oyların %45'e yakınını aldı.

Bugüne kadar, parti içi görevler hariç herhangi bir yere aday olmayan Utku Gümrükçü, topluma daha faydalı olabilmek ve tecrübelerini halkın hizmete sunabilmek için arkadaşlarının, yoldaşlarının desteğiyle CHP İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak Belediye Başkan Adayı oldu.

Birçok Sivil Toplum Örgütünün aktif üyesi olan Gümrükçü, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Delegeliği, ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. 2004-2006 Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazar, 2008-2013 Haftalık Dönemeç Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve yazar, 2002-2004 Radyo Dokuz Eylül Haber Analiz programı yapımcısı ve sunucusu olarak görev yaptı.

İngilizce bilen Gümrükçü, Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezundur ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu