Yalova'da Nedret Ayaz'ın adı yaşatılacak

Yalova'da Adnan Menderes Mahallesi’nde 5000 metrekare alan üzerine yapılan kentimizin ikinci kapalı pazaryerinin resmi açılışı yapılıyor.

Yalova'da Nedret Ayaz'ın adı yaşatılacak

Yalova'da Adnan Menderes Mahallesi’nde 5000 metrekare alan üzerine yapılan kentimizin ikinci kapalı pazaryerinin resmi açılışı yapılıyor. Pazaryerinin adı Nedret Ayaz Kapalı Pazaryeri olacak.

Kentimize hizmet etmiş değerlere sahip çıkarak isimlerini yaşatan Yalova Belediye Başkan Vefa Salman, Esnaf Odaları Birliği Kurucu Başkanı Nedret Ayaz’ı unutmadı.

Kentimize uzun yıllar hizmet eden ve 2006 yılında hakkın rahmetine kavuşan Nedret Ayaz Kapalı Pazaryerinin açılışı 19 Mart Salı günü saat: 14:00’da gerçekleştirilecek.

Bu kentte hizmet edenlere her zaman önemsediğini belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “İsimlerini verdiğimiz insanların hepsinin bir hikâyesi var. Bu hikâyelerden biride Nedret ağabeydir. Kentimize uzun yıllar hizmet etmiş ve Esnaf Odaları Birliği Kurucu Başkanı gibi birçok oda ve derneklerde görev alarak kentimize ismini yazdırmıştır. Bizde bu ismi yaşatmak için en uygun yer olarak kapalı pazaryerini seçtik ve burada adını yaşatacağız” dedi.

Yalova'da Nedret Ayaz'ın adı yaşatılacak - Resim : 1

Etiketler
Yalova