Kadirlililer Soner Çetin’e tam destek verdi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2014 seçimlerinde Kadirlililer’den büyük destek gördüğünü belirterek, 31 Mart’ta da aynı desteği alacağına inandığını söyledi.

Kadirlililer Soner Çetin’e tam destek verdi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2014 seçimlerinde Kadirlililer’den büyük destek gördüğünü belirterek, 31 Mart’ta da aynı desteği alacağına inandığını söyledi.

Siyasi ayrım yapmadan eşit ve adaletli hizmet ettiğini belirten Başkan Çetin, “İnsan odaklı hizmet anlayışımız ikinci dönemde de devam edecek” dedi.

Adana’da yaşayan Kadirlililer, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e tam destek verdi. Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı’nı (KAVAK) ziyaret eden Başkan Soner Çetin, burada büyük ilgiyle karşılandı.

Dernek üyelerine hitabeden Başkan Çetin, yerel seçimlerin bağlamından koparıldığına dikkat çekerek, “Türkiye’nin beka sorunu olduğunu söylüyorlar. Beka varlık demektir. Türkiye’nin beka sorunu yoktur. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini öyle sağlam atmışlar ki bırakın yıkmayı sarsmaya bile kimsenin gücü yetmez” diye konuştu.

Vatandaşların seçim sürecinde kamplara bölünmesinden rahatsızlığını dile getiren Başkan Çetin, “Siz bizden daha mı milliyetçisiniz? Bunun bir terazisi mi var?” diye sordu.

Başkan Soner Çetin, böyle siyaset anlayışını reddettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

HER ŞEYE İNSAN ODAKLI BAKIYORUZ

“Biz her şeye insan odaklı bakıyoruz. Her görüşten insanımız bizim için değerlidir. Tüm inançlara da saygılıyız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü ve Atatürk ilkelerine bağlılık bizim kırmızı çizgimizdir. İnsanlar bizim için iyi ya da kötü diye ikiye ayrılır. Bu ilkeler çerçevesinde İYİ Parti ile ittifak yaptık”

2014 seçimlerinde Kadirlililerin kendisine büyük destek verdiğini hatırlatan Başkan Çetin, her partiden insanlarla iyi ilişkiler içinde olduğunu belirterek, tüm görüşten vatandaşların oylarına talip olduğunu söyledi.

HALKIMIZIN TÜMÜNÜ KUCAKLADIM

Başkan Çetin, siyasetçi değil hizmet adamı olduğunu, belediye siyaset sokmadığını ifade ederek, “Çukurova Adana’nın en güzel ilçesi. Daha da güzelleşmesi için yaptığımız hizmetler ortada. Bu seçimde yüzde 70 oy oranını hedefliyorum. Çünkü 5 yıl boyunca halkımızın tümünü kucakladım, kimseyi ayırmadım. Herkese eşit ve adaletli hizmet götürdüm. Bu hedefe de ulaşacağız çünkü AK Parti’lilerin yüzde 38’i, MHP’lilerin de 32’si beni destekliyor. Araştırma sonuçları bu gerçeği ortaya koyuyor” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in KAVAK ziyaretine İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.

Etiketler
Çukurova Seçim Soner Çetin