Yalova Belediyesi, Acarspor Çetin Zenginler Tesislerinin açtı

Acarspor Çetin Zenginler Tesislerinin açılışı geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü yoğun katılım ile gerçekleşti.

Yalova Belediyesi, Acarspor Çetin Zenginler Tesislerinin açtı

Kentimizin köklü takımlarından olan Acarspor’a ait Çetin Zenginler Tesislerinin açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Meclis Üyesi Halit Güleç, Başkan Yardımcıları İlyas Özdemir, Hamit Kutlu, Acarspor’a uzun yıllar hizmet etmiş eski yöneticiler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Acarspor’un kentimizin en köklü kulüplerinden biri olduğunu belirten Başkan Salman; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kentimizde amatör olarak hizmet veren spor kulüplerine elimizden gelen desteği eşit bir şekilde verdik. Bunun en güzel örneklerinden biride bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Acarspor Çetin Zenginler Tesisleridir. Yalova Belediyesi olarak bu tesisin yapımında emeği geçenleri kutluyorum. Daha önce sentetik çim sahası yapılmış ama bunun dışında bir yapı yoktu. Yalova Belediyesi olarak kulüp binası, sosyal alanı, soyunma odaları, çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Ayrıca bu tesisin kullanım süresini 10 yıl daha uzatarak Acarspor’a tahsis edildi. Burada emeği geçen gecesini gündüzüne katarak çalışan herkesi kutluyorum. Ayrıca bu tesisin adının Acarspor’a büyük emeği olan Çetin Zenginler olmasının ise ayrı bir önemi var” dedi.

Yapılan açılışının ardından, Acarspor’a emek veren oyunculardan kurulu karma takım arasında bir müsabaka düzenlendi.

50. Yıl Kutlandı

Gündüz yapılan açılışın ardından ise akşam Acarspor’un kuruluşunun 50. yılına özel bir gece düzenlendi. Düzenlenen programa Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Meclis Üyesi Halit Güleç’te katıldı. Gecede Acarspor’a hizmet edenlere ve kulübe maddi manevi destek olanlara plaket takdim edildi. Başkan Salman ve Meclis Üyesi Güleç kulübe forma alarak maddi destek verdi.

Etiketler
Yalova Yalova Belediyesi