Başkan Salman takipçisinin isteğini kırmadı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, her zaman olduğu gibi vefasını göstererek sosyal medyadan takipçisinin isteğini kırmadı ve ziyaretine gitti.

Başkan Salman takipçisinin isteğini kırmadı

Sosyal medyayı aktif kullanan Belediye Başkanları arasında yer alan ve sosyal belediyeciliğin en güzel kentimizde hayata geçiren Başkan Salman, Efe Dangaç isimli takipçisini eşi Dilek Salman’la birlikte evinde ziyaret etti.

Geçirdiği ameliyat sonrası kendisini görmek isteyen Efe’yi ziyarete giden ve Dangaç ailesinin misafiri olan Başkan Salman ile eşi Dilek Salman, Efe’nin bu isteğini yerine getirmiş oldu.

Vatandaşların ve takipçilerinin isteklerini yerine getirmek için ziyaretlerini çalışma saatleri arasında gerçekleştirdiğini belirten Başkan Salman; “Ben Yalova’yı sevdiğim kadar bu kentin insanlarını da seviyorum. Onların talep ve isteklerini yerine getirmek bizim görevimiz. İnsanların gönlüne öyle girmişiz ki, bizlerden evlerine misafir olmamızı, birlikte hoş ve güzel vakit geçirmek istediklerini sosyal medya aracılığıyla ya da yolda gördüklerinde iletiyorlar. Bende eşim Dilek hanımla birlikte bu isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Efe Dangaç kardeşimizde bunlardan biri. Ameliyatı sonrasında benle tanışmak istemiş. Bende bu kardeşimizin isteğini kırmadım ve evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ilettim” dedi.

Etiketler
Yalova Vefa Salman