Çin Büyükelçiliği'nin küstah Mansur Yavaş ve Meral Akşener 'tweet'inin ardından ASKİ'den dikkat çeken çalışma

Çin Büyükelçiliği'nin Mansur Yavaş ve Meral Akşener hakkında tepki çeken paylaşımının ardından ASKİ kayıp kaçak arama çalışmaları kapsamında Çin Büyükelçiliği önünde kazı çalışması başlattı.

Çin Büyükelçiliği'nin küstah Mansur Yavaş ve Meral Akşener 'tweet'inin ardından ASKİ'den dikkat çeken çalışma

Çin Büyükelçiliği'nin resmi hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Baknaı Meral Akşener hakkında yapılan küstah paylaşımı tepkiler sürüyor.

Vaziyet haber sitesinin aktardığına göre; Paylaşımın ardından Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresİ (ASKİ) ekipleri, kayıp kaçak arama çalışmaları kapsamında Çin Büyükelçiliği önünde kazı çalışması başlattı.

Çin Büyükelçiliği'nin küstah Mansur Yavaş ve Meral Akşener 'tweet'inin ardından ASKİ'den dikkat çeken çalışma - Resim : 1

Çin Ankara Büyükelçiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef gösteren paylaşımda bulunarak küstahça tehdit etmişti.

Çin Ankara Büyükelçiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Çin tarafı, herhangi bir kişi veya gücün Çin’in egemenliğine ve toprak bütünlüğüne herhangi bir şekilde meydan okumasına kararlılıkla karşı çıkmakta ve bunu şiddetle kınamaktadır. Çin tarafı, haklı karşılık verme hakkını saklı tutmaktadır. @meral_aksener @mansuryavas06" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler
Meral Akşener Mansur Yavaş