Çin Büyükelçiliği'nden Mansur Yavaş ve Meral Akşener'e küstah tweet

Çin Ankara Büyükelçiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Çin Büyükelçiliği'nden Mansur Yavaş ve Meral Akşener'e küstah tweet

Çin Ankara Büyükelçiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef gösteren paylaşımda bulunarak küstahça tehdit etti.

Çin Ankara Büyükelçiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Büyükelçilikten yapılan açıklamada, "Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi, Çin toprağının ayrılmaz bir parçasıdır. Bu dünyaca kabul edilen ve tartışılamaz bir gerçektir" denildi.

Çin Ankara Büyükelçiliği sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

"Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi, Çin toprağının ayrılmaz bir parçasıdır. Bu dünyaca kabul edilen ve tartışılamaz bir gerçektir. @meral_aksener @mansuryavas06

Çin tarafı, herhangi bir kişi veya gücün Çin’in egemenliğine ve toprak bütünlüğüne herhangi bir şekilde meydan okumasına kararlılıkla karşı çıkmakta ve bunu şiddetle kınamaktadır. Çin tarafı, haklı karşılık verme hakkını saklı tutmaktadır. @meral_aksener @mansuryavas06"

Çin Büyükelçiliği'nden Mansur Yavaş ve Meral Akşener'e küstah tweet - Resim : 1

Etiketler
Ankara Meral Akşener İYİ Parti Mansur Yavaş