Başkan Gürbüz, ESHOT ve minibüs şoförleri arasındaki krizi çözdü

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ilçe garajındaki ESHOT ve minibüs şoförleri arasındaki krizi ‘rica ederek’ çözdü.

Başkan Gürbüz, ESHOT ve minibüs şoförleri arasındaki krizi çözdü

Foça Belediye Başkan Fatih Gürbüz fark yaratmaya devam ediyor.

İzmir’in CHP’li belediye başkanları skandallarla gündeme gelirken Fatih Gürbüz sorunları kendisi sahada çözüyor.

Son olarak Foça Garajı’ndaki ESHOT ve minibüs şoförleri arasındaki krizi yerinde çözerek diğer CHP’li başkanlara örnek oldu.

Sosyal Medyada yayılan videoda Başkan Gürbüz ESHOT şoförüne ‘Onlar adına özür diliyorum, senden Foça Belediye Başkanı olarak rica ediyorum otobüsü çekmeni istiyorum’ diye sesleniyor. ESHOT şoförü ise otobüsü çekmenin kendi görevi olmadığın belirtmesine rağmen Başkan Gürbüz’ün ricasını kırmayarak “Senin için her şeyi yaparım başkanım’ diyor ve otobüsü çekiyor.

Konu hakkında Egemedyasına konuşan Başkan Gürbüz “Garaj küçük olduğu için bazı sıkıntılar yaşanıyor. ESHOT şoförü arkadaşlar minibüslerin çıkışını engelleyecek şekilde park etmiş. Minibüs esnafı kendisine ulaşamamış. Kalkış saati gelen minübüslerin hareket edemediğini öğrenince arkadaşlardan rica ettik, otobüsleri çektiler. Sıkıntı yaz aylarındaki yoğunluktan bir de şoförler arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanıyor. Tarafların arasını düzelttik bundan sonra birbirlerine daha anlayışlı davranacaklar” diye konuştu.

Başkan Gürbüz, ESHOT ve minibüs şoförleri arasındaki krizi çözdü - Resim : 1

Etiketler
Fatih Gürbüz