13 Ekim- 4 Kasım Merkür Geri Hareketi

Son iki senedir Merkür, bildiğimiz konularının dışında duygusal olarak da geçmişe bakmamıza neden olmuştu. Artık su burçları içindeki son Merkür Retrosu olduğu için geçmişle ilgili olarak duygusal konuları zihnimizde evirip çevirmeyeceğiz.

O yüzden geçmiş duygusal hesaplaşmalarınızı bu Merkür Retrosunda temizlemenizi öneririm. Bununla birlikte uğraştığınız konulara derinlemesine inmek ve eksik işlere bakmak için de iyi bir fırsat.

Teknik alımlar için uygun bir zaman değil. Ticari konularda imza atılmaması gerekir, çünkü Merkür Retrolarınında başlanan konuların tamamlanmaması ve sonlanması gibi sıkıntılar var. Bu dönemde başlanan konularda tekrarlar can sıkıcı hale gelebiliyor. Teknik aletlerle ilgili sorunlarla uğraşabileceğiniz gibi, iletişim problemleri de olabilir.

Gizli konulara merakınız artabilir ve çokça irdelediğiniz işlerin içine gömülebilirsiniz. Zihninizin derinliklerinde, gizli yerlerinde neler kalmış son bir bakın bakalım. İşe yarayan bir şeyler çıkabilir veya temizlenmesi gereken konular olabilir.

18-19-20 Ekim civarı fikirler konusunda daha uyanık olabilirsiniz. Aniden değişen fikirler olabileceği gibi kopmalar da yaşayabilirsiniz. Tartışmalara aman dikkat!

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal