Mars Geri Hareketi Koç Burcunda (9 Eylül-15 Kasım)

Hayatınızda Temmuz ayından beri hızını kesmeden ilerlediğiniz konularda bu dönem de biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Cesur ve bağımsız hissettiğiniz olaylarda içinize kapanabilirsiniz. Temmuz ayından beri ilerlediğiniz ne varsa bir durum gözden ve elden geçirme zamanı. Ne için ne kadar ileri gittiniz, neleri başlattınız, nerelerde zayıf kaldınız onlara bir bakmalı ve Retro bittikten sonra eksiklerinizi tamamlamalısınız. Bu dönemde ister istemez hız keseceksiniz bu yüzden yeni konulara başlamanızı hiç önermem. Cesur, direkt tavrınız gidebilir ve durmak isteyebilirsiniz. Belki biraz dinlenmek ve nefes almak ve yeni projelere hazırlanmak için iyi bir dönem ama tabi bununla birlikte eskiden başladığınız konularda pes de edebilirsiniz.

Bu gerileme, 21 Ekim’e kadar en sert dönemini yaşatacak bize. Savaş, güç mücadelesi, çalışma konuları, hırslar, baskı altında hissettiğimiz konularda baya stresli koşullar içinde olacağız. Birikmiş kırgınlıklar, kızgınlıklar hepsi çıkabilir. Mücadele etmekten, tepkinizi göstermekten çekinseniz bile çok uzun bir aralıktan bahsediyoruz. Kontrol edemediğiniz ve arşa çıkan olaylar yaşayabilirsiniz. İçinizde bastırdığınız ve hala da bastırmakta olduğunuz şeyler dengesiz bir şekilde ortaya çıkmaya hazır. İçinize gömdüğünüz korkularla savaşıyordunuz belki şimdi onların içsel süreçlerine tekrar dalabilirsiniz. Kontrolsüz bir şekilde dayanıklılığınızı test edeceğiniz konulara kendi kendinizi sokabilirsiniz.

Hayatta kalma mücadelesi içinde çok fazla hesaplaşma içinde olacaksınız. Hayat içinde sizi zorlayan konuların sizi daha fazla yıpratması nedeniyle onlara bakma cesareti içinde olabilirsiniz.

Yukarı da anlattığım konuyu siz burcunuza göre en çok hayatınızın hangi alanında yaşayacaksınız;

Koç Burcu: Gündelik hayatınızda, bedensel konular, sağlığınız ve ilişkilerinizde yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Kafanızı kurcalayan konular da bilinçaltınızda ve çalışma hayatınızda yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Hayat planlarınızda, sosyal ortamlarınızda ve geleceğe dair ümitlerinizde yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş hayatınız ve hayattaki rolünüzle ilgili konular, yöneticilerinizle ilgili planlarınızda yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Hayat felsefenizde daha aktif olabilirsiniz. Uluslararası konular, yabancılar, yayıncılık, medya, akademik konularla ilgili yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Borçlar, miras, bankadaki paralar, eşinizin veya ortağınızın parası yani finansal konular, hayatınızdaki krizlerin yönetimi ile ilgili yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Eşinizle ve/veya ortağınızla ilgili konularda yaşayabileceğiniz gibi. Karşınızdaki insanın yaşadığı zorluklardan da etkileniyor olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Çalışma ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda sakin kalmaya özen gösterin. Sağlık mevzularını ciddiye alın.

Yay Burcu: Aşkta ve çocuklarınızla ilgili konularda yaşayabilirsiniz. Hobilerinizle ve yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde etkin olacaktır.

Oğlak Burcu: Ailenizle ilgili ve ev içinde bu durumu daha fazla hissedebilirsiniz. Geçmiş ile ilgili konular veya gayrı menkul işlerinde yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu: İletişim, eğitim, yazmak, konuşmak, teknik ve ticari konularında yaşayabilirsiniz. Yolculuklarda dikkatli olun. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konulara özen gösterin.

Balık Burcu: Maddi konular ve kaynaklarınızla ilgili konularda yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanmak istediğiniz konularda dikkatli karar alın.

Balık Burcu: Çalışma ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda sakin kalmaya özen gösterin. Sağlık mevzularını ciddiye alın.

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal