Mart 2020, Hırslı ve Mücadele İçinde Bir Ay Bizi Bekliyor…

Uzun bir dönemden beri sıkışan konular Ocak ayı ile birlikte gün yüzüne çıkmaya, hatta patlamaya başladı diyebiliriz. Bu kadar sıkışmış ve ilerlemeyen...

Uzun bir dönemden beri sıkışan konular Ocak ayı ile birlikte gün yüzüne çıkmaya, hatta patlamaya başladı diyebiliriz. Bu kadar sıkışmış ve ilerlemeyen hayatımıza o kadar alıştık ki, gündemin bu kadar karışması ve hızlanması aslında hepimizi daha da zorladı.

Mart ayına geldiğimizde ise, artık bu karışan olayları yoluna koyma durumuna geçeceğiz. Ay içindeki Merkür geri hareketiyle birlikte geçmişte kalan ve sürekli hayatınızda tekrarlanan konulara dönüp bakmanız gerekecek ve temizlenmesi, hatta çözülmesi gereken olaylar için kendinizde büyük bir gayret hissedeceksiniz.

Hayatınızda, inandığınız konularla ve planlarınızla ilgili ciddi şekilde mücadele verdiğiniz bir dönemdesiniz. Yorulabilirsiniz, düşebilir ve hatta olumsuzluk denizinde yuvarlanıyor olabilirsiniz ama yine de kalkıp yürümeye devam edeceksiniz.

Dayanıklılık sınavları verdiğinizi hissedebilirsiniz ancak kararlı bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz. Becerilerinizi ortaya koyacak, amaçlarınıza yoğunlaşıp, dinlenmek nedir bilmeden çalışacaksınız. Bu dönemler zor ve ağır geçebilir ama pes edecek gibi de durmuyorsunuz. Korkularınızla yüzleşeceksiniz.

Bu dönemler, kendinizi ve gücünüzü daha iyi tanıdığınız ve sizin için yoğun tecrübe barındıran zamanlardır. Hırslı olur ve vazgeçmeden, yılmadan olayların üzerine giderseniz başarı sizinle olacaktır. Kolay risk alacaksınız. Bu dönemde kolay ateşlenmeye meyillisiniz. Cesaretli olacağınız ve dürtülerinizle harekete geçeceğiniz bir ay. Bu arada da kendinizi korumayı unutmayın.

Bu ay, gizli konular ortaya çıkabilir. İlgilendiğiniz konularda tanınan, bilinen, bilgisine danışılan biri olmak için mücadele edeceksiniz. Terfi beklentiniz var ise, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Para kontrolü önemli olacak. Gelir ve gider dengenizi iyi ayarlayın.

Sizi yoran inançlarınız, fikirleriniz veya içinizde bir öfkeniz var ise, bu dönemde bunu başkalarına yöneltebilirsiniz. Kontrollü olmaya ve olayları fark etmeye çalışın. Mevcut iç potansiyelinizi doğru yönlendirebilirseniz, daha başarılı olacağınız bir dönem.

İşleriniz, sorumluluklarınızla ilgili kararlı olup sağlam adımlar atmaya çalışın. Başkaları sizi yolunuzdan döndüremesin. Rahatça bir savaşın ve mücadelenin içine dalabilirsiniz. Başınızı derde sokmamaya çalışın. Bu ay içinde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Baskıya karşı verdiğiniz mücadele sizi yorabilir. Kazanma arzusu sizi dinç tutacaktır. Etrafınızdaki rakiplerinizle rahatça rekabet edebileceksiniz.

Bu ay geçmişinizle ilgili konular ve korkularınızla yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bunlardan kaçmak yerine çözmek, öğrenmek ve becerebiliyorsanız beslenmek sizi daha fazla güçlendirecektir. Baskılandığınızı düşündüğünüz konularda kendinizi tekrardan yükseltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Enerjinizi yönlendireceğiniz ve boşaltacağınız aktiviteler iyi gelebilir. Bu, zor bir ay ama kendiniz için atacağınız her adım, size önemli ve büyük geri dönüşler sağlayacaktır.