Sarılmak için kendini kiralıyor! Tek bir şartı var...

Keeley Shoup adındaki profesyonel kucaklayıcı şu anda Chicago'da yaşıyor. Genç kadın belli kurallar çerçevesinde şefkat ihtiyacı olan kişilere sarılıyor.

Sarılmak için kendini kiralıyor! Tek bir şartı var...

Koronavirüs pandemisinin ortasında, insanlar birbirleriyle sosyal mesafeyi korumak zorunda. Dünyada insanlar sevdikleriyle tanışmak ve onlara sevgilerini ifade etmek için can atıyorlar.

Sevdiklerinizin sevgisini ifade etmenin bir yolu olan sarılmak ve sarılmak artık bir mesleğe dönüştü. Bu hizmet sayesinde dileyen günlük veya saatlik olarak profesyonel bir kucaklayıcı kiralayabilecek.

Şu anda Chicago'da bulunan Keeley Shoup adlı böyle profesyonel bir kucaklayıcı, bireysel bir seans için saatte 100 dolar kazanıyor.

İşin bazı kuralları var!

Profesyonel bir sarılmanın işi kesinlikle cinsellik içermez, kışkırtıcıdır ve müşterilerin her zaman tamamen giyinik olmaları gerekir.

Ladbible'a konuşan Keeley, müşterilere kitap okuduğunu söyledi. Bazı müşterileriyle gıdıklamaca oynayan hatta köpek yavruları gibi güreşen genç kadın fiziksel yakınlığı olduğunu ifade eden çok az sayıda insanla karşılaştığını itiraf ediyor. Bazı kötü deneyimlere rağmen işini ve müşterilerini çok seviyor.

Etiketler
Şile