Ümit Özat'tan, Emre Belözoğlu'na 'FETÖ' yanıtı: Görüşeceğiz

Eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, futbolcu Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarından dolayı Beykoz Adliyesi'nde ifade verdi.

Ümit Özat'tan, Emre Belözoğlu'na 'FETÖ' yanıtı: Görüşeceğiz

Eski futbolcu Ümit Özat, Zafer Biryol'un gözaltına alınmasının ardından Emre Belözoğlu'na seslendi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özat, "Eğer Zafer Biryol tutuklandıysa Emre Belözoğlu da tutuklanacak, o da cezaevine girecek. Öyle bir dünya yok. Allah büyük göreceksiniz. Emre cezaevine gireceksin, devlet her şeyi biliyor kurtulamazsın" ifadelerini kullandı.

"FETÖ SORUŞTURMASI GEÇİRMELİ"

Özat, bu sözleri nedeniyle Beykoz Adliyesi'nde ifade verdikten sonra sosyal medyadan Belözoğlu'nun "FETÖ soruşturması geçirmesi gerektiğini" savundu.

"GÖRÜŞECEĞİZ"

Ümit Özat yayınladığı videoda şunları kaydetti:

"Az önce Beykoz Adliyesi'nde Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarımdan dolayı ifade verdim. Malesef bu ülkede FETÖ soruşturması geçirmesi gereken Emre Belözoğlu ve onun avaneleri ellerini kollarını sallayarak gezerken, ben ve benim gibiler adliye koridorlarında ifade veriyoruz, yakalama kararımızın kaldırılması için. Ondan sonra FETÖ temizliği var diyorsunuz, kimin aklıyla alay ediyorsunuz siz? Herkesi kandırırsınız da Allah'ı nasıl kandırırsınız? Allah büyük, görüşeceğiz"

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Ümit Özat Fenerbahçe FETÖ Beykoz Emre Belözoğlu