Taraftarlar çağrı yaptı: Fenerbahçelilerin Vodafone'a 'sansür' öfkesi büyüyor

Fenerbahçe taraftarları, Vodafone'un tanıtım filminde Vakıfbank, Eczacıbaşı Dynavit ve Galatasaray HDI Sigorta'nın gösterilip de kendi takımlarının görülmemesine tepkili. Taraftarlar birbirlerine aboneliklerini iptal ettirme çağrısında bulundu.

><

Türkiye'nin 3 büyük GSM operatöründen biri olan İngiliz menşeli şirket Vodafone, Filenin Sultanları'nın da dahil olduğu bir reklam filmi çekti.

Vodafone, reklam filminde Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ve Sultanlar Ligi'ne sponsor olduğunu duyurdu.

Kurum, X(eski Twitter) hesabından paylaştığı duyuru videosunda, "Dünya duysun biz burdayız. Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru ve Sultanlar Ligi İsim Sponsoru olarak Türk voleybolunun yanında duruyoruz" dedi.

FENERBAHÇE YER ALMADI

Tanıtım filminde hem Fenerbahçe hem milli takımda forma giyen Eda Erdem, Gizem Örge ve Melissa Vargas'ın bulunmasına rağmen, Fenerbahçe'nin yer almaması dikkat çekti.

Videoda Vakıfbank, Eczacıbaşı Dynavit ve Galatasaray HDI Sigorta'nın gösterilip Fenerbahçe'nin gösterilmemesi, Sarı lacivertli taraftarlarda büyük öfke yarattı.

Kadın voleybolda son yıllarda Vakıfbank ve Fenerbahçe arasında bir çekişme yaşanırken buna rağmen Fenerbahçe'nin gösterilmemesinden kaynaklı olarak Sarı lacivertli kulübün taraftarları, Vodafone'u protesto etme ve aboneliklerini iptal etme kararı ladı.

Sosyal medyada Vodafone'un gönderisinin altına yorum yağdıran Fenerbahçeliler, aboneliklerin iptali için çağrı yaptı.

İşte onlardan bazıları:

Taraftarlar çağrı yaptı: Fenerbahçelilerin Vodafone'a 'sansür' öfkesi büyüyor - Resim : 1

Taraftarlar çağrı yaptı: Fenerbahçelilerin Vodafone'a 'sansür' öfkesi büyüyor - Resim : 2

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Fenerbahçe Vodafone