Ali Koç rekor oyla yeniden başkan seçildi

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaklaşık 27 bin delegenin oy kullandığı tarihi seçimde 16.464 oy alan Ali Koç, tekrardan başkan seçildi.

Ali Koç rekor oyla yeniden başkan seçildi

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda gerçekleşen tarihi seçimde, yaklaşık 27 bin delegenin oy kullandığı bildirildi. Kulüp tarihinin en yüksek katılımlı seçimi olarak kayıtlara geçen bu oylamada, Ali Koç, 16.464 oy alarak yeniden Fenerbahçe Başkanı seçildi.

Seçim sonuçları, Fenerbahçeliler tarafından coşkuyla karşılandı. Ali Koç'un başkanlığının devam etmesi, kulübün gelecek dönemdeki hedeflerine ulaşması adına önemli bir güvence olarak değerlendiriliyor.

Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç.

OYLAMA SONUCU

Kullanılan oy sayısı: 27.489

Toplam geçerli oy: 26.947

Ali Koç: 16.464

Aziz Yıldırım: 10.483

'ALİ KOÇ İNŞALLAH FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPAR'

Başkanlık yarışında 10.483 oy alarak Ali Koç'un gerisinde kalan alan Aziz Yıldırım, ilk kez açıklama yaptı.

Seçimden sonra ilk kez açıklama yapan Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Ali Koç ve yanındaki arkadaşları inşallah Fenerbahçe'yi şampiyon yapar. Hepinizi seviyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Biz de elimizden gelen desteği veririz." dedi.

FENERBAHÇE'DE YENİ DÖNEM

Oyların çoğunluğunu alarak 3. kez Fenerbahçe Kulübü Başkanı seçilen Ali Koç, kürsüye çıktı. Konuşmasında herkese teşekkür eden Koç, sosyal medyada Fenerbahçe'yi 'çerez' haline getirmeyeceğiz diyerek herkese kucak açacaklarını belirtti.

Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

''Ali Koç, biz bu dostluğu sıkı sıkıya sahipleneceğiz ve size verdiğimiz şampiyonluk yolundaki taahhütler için yeni bir sayfa açacağız. Bu yolda samimi bir şekilde düşünen herkese 10 adım atacağız. Bize oy verilsin veya verilmesin, bu kutsal renkler altında herkesi birleştireceğiz.

İlk ricam, sosyal medyada Fenerbahçeli sporcularımızı "çerez" haline getirmememiz. Bunun yerine, bizi "belden aşağı" vuranlar için tüm sosyal medya gücümüzü kullanacağız. Eminim Riva tarafından bu sonuçlardan memnun olmayan birileri vardır, ancak yine de Fenerbahçe'nin menfaatlerini her zaman ön planda tutacağız.

Asıl olan Fenerbahçe'dir, Fenerbahçelilerdir. Sesini yükseltenlere ve bize karşı güç gösterisi yapanlara karşı, bizi büyüten gök gürültüsü değil, yağmurlardır.

Yarın sabah ilk başlangıcımızı yapacağız. Şimdi, ben değil, biz Fenerbahçe için yaşayacağız. Fenerbahçe, iyi ki varsın.''

BAKAN BAK'TAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN ALİ KOÇ'A TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe Kulübü’nün bugün yapılan olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç için sosyal medya hesabından bir tebrik mesajı yayımladı

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bugün yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Ali Koç ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

TFF'DEN ALİ KOÇ'A TEBRİK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Ali Koç için tebrik mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ardından başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç'u ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

SİYAH-BEYAZLILARDAN ALİ KOÇ'A TEBRİK

Beşiktaş Kulübü, yeniden başkan seçilen Ali Koç'u tebrik etti.

Siyah-beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Sayın Ali Y. Koç'u tebrik ediyor; kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini yer verildi.

BAŞAKŞEHİR FK

Başakşehir'den yapılan paylaşımda, ''Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlık görevine seçilen Sayın Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, başarılar dileriz.'' ifadelerini yer verildi.

SİVASSPOR

''Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bugün gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç'u tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.''

ADANA DEMİRSPOR

''Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bugün gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa yeniden seçilen Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ederiz.''

Kaynak: Gerçek Gündem