Galatasaray'ın yıldızları Emre Akbaba'yı unutmadı

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi olan Galatasaray, sakatlığı nedeniyle takımla birlikte olamayan Emre Akbaba'yı unutmadı.

Galatasaray'ın yıldızları Emre Akbaba'yı unutmadı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Sarı-kırmızılıları galibiyete götüren golleri Sinan Gümüş, Feghouli ve Diagne kaydederken maç sonrasında büyük sevinç yaşandı. Galatasaraylı futbolcular, takım arkadaşları Emre Akbaba'yı da unutmadı.

Sofiane Feghouli, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydettikten sonra yedek kulübesinde duran Emre Akbaba'nın formasını aldı ve tribünlere gösterdi.

Galatasaray 3-1'lik skorla mücadelenin son düdüğünün ardından kupanın sahibi olurken karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşandı. Sarı-kırmızılılar, sakatlığı nedeniyle takımla birlikte olamayan Emre Akbaba'yı da unutmadı.

Galatasaray'ın yıldızları Emre Akbaba'yı unutmadı - Resim : 1

Çaykur Rizespor maçında ayağının iki yerinde kırık oluşan ve yaklaşık 1 yıl sahalardan uzak kalacak olan milli futbolcu, telefonla görüntülü şekilde arandı. Takım arkadaşları ve Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba'yı da böylece kutlamalara dahil etti.

Etiketler
Galatasaray Saray Türkiye Ziraat Türkiye Kupası